Vores Skin Perfectors: Hvilken skal du vælge?

Which Skin Perfector should you choose?

Flere har henvendt sig til os med et ønske om at prøve vores Skin Perfectors men samtidig også med en usikkerhed omkring, hvordan de kan vide, hvilken af dem, der er deres huds perfekte match. Og med deres ensartede egenskaber til at udligne hudens tone og tekstur, modvirke urenheder og fremme en naturlig glød på huden, kan vi godt forstå, hvorfor du kan komme i tvivl om, hvilket produkt du skal vælge til netop din hud. Heldigvis er vi her altid til at hjælpe – så lad os dykke ned i det!

Salicylsyre versus seboclear

Forskellen mellem de to produkter kan findes i deres ingredienslister.

Vores Skin Perfector 2% BHA er formuleret med salicylsyre, som er udvundet fra naturligt pilebarkekstrakt; en olieopløsende ingrediens, som er anerkendt for sine evner til forebygge tilstoppede porer og urenheder.

En af vores Skin Perfector Seboclears nøgleingreidenser er – du gættede det – seboclear. Denne olieopløselige ingrediens udvindes fra hanespore hvidtjørn og kategoriseres derfor ikke som en syre. Ingrediensen er elsket for sine evner til skånsomt at eksfoliere huden og samtidig regulere hudens mikrobiom (det naturlige bakteriesammensætning/miljø) og sebumproduktion for at fremme sunde, naturlige processer i huden og derved forebygge urenheder og andre gener.

Hvorfor skal jeg vælge Skin Perfector Seboclear?

Takket være dens skånsomme sammensætning kan produktet desuden benyttes under graviditet – hvor den for mange kan være en fordelagtig tilføjelse til de daglige rutiner.

I løbet af en graviditet vil mange nemlig opleve hormonelle udsving, som kan føre til ændringer i huden som urenheder og hyperpigmentering. Men i jagten på mulige behandlinger vil mange opdage, at udvalget er begrænset, fordi en del skønhedsprodukter indeholder ingredienser, der ikke kan kategoriseres som sikre at bruge under graviditet. Men grundet den milde ingredienskombination kan du trygt række ud efter Skin Perfector Seboclear – også under graviditet.

Med sin effektive men skånsomme ingredienskomposition vil produktet arbejde for at holde huden glat, glødende og ensartet. Derfor er dette produkt også et essentielt valg for normale, tørre og endda sensitive hudtyper, som stadig ønsker alle fordelene ved en daglig eksfoliering. Derudover kan det være en god idé at starte med at bruge Skin Perfector Seboclear, før du bevæger dig videre til Skin Perfector 2% BHA, hvis du ikke har prøvet at eksfoliere før, så huden kan vænne sig til denne proces.

Hvorfor skal jeg vælge Skin Perfector 2% BHA?

Vores Skin Perfector 2% BHA er særlig velegnet til olierede hudtyper, som er tilbøjelige til urenheder. Dette skyldes tilføjelsen af salicylsyre, som er en højaktiv ingrediens, der eksfolierer dybt i hudens porer for at oprense dem. Dette sker ved, at den eksfolierende syre opløser døde hudceller, overskydende olie og skadelige bakterier. Med andre ord vil produktet fremme en glat, sund og ensartet overflade og samtidig modvirke fremkomsten af urenheder og tilstoppede porer. Hvis du har olieret hud, kombineret hud, eller generelt kæmper med urenheder, kan dette derfor være produktet, du har ledt efter.

Fællesnævnerne

Når det kommer til hudpleje, er det ingredienserne, der giver alle effekterne – så vi kan ikke nævne disse to produkter uden at fremhæve de andre nøgleingredienser, som forkæler vores hud efter hver påføring.

Vitamin C: Lysner mørke pletter og ujævne hudtoner, hjælper med at fremme hudens naturlige kollagenproduktion og neutraliserer skadelige frie radikaler for at forebygge tidlige alderstegn og andre negative effekter.

Lav- og høj-vægtede hyaluronmolekyler: Hvad betyder det overhovedet, at molekylerne er lav- og høj-vægtede? Det handler alt sammen om absorbering. Mens højvægtede hyaluronmolekyler tildeler fugt til hudens yderste lag, har lavvægtede hyaluronmolekyler evnen til at penetrere dybt i huden for at fugtmætte den i de dybeste lag. Resultatet er fugtmættet hud indefra og ud.

Kort fortalt

Vores Skin Perfector 2% BHA  er især velegnet til kombineret, olieret + uren hud samt modnende hud.

Vores Skin Perfector Seboclear er især velegnet til sensitiv og normal hud (og graviditetssikker).