ALT, DU SKAL VIDE OM VORES

Økologiske & naturlige ingredienser

Hos woods_ copenhagen er ærlig kommunikation en af vores topprioriteter. Ansvarlighed og respekt for både naturen og kroppen er kernen i vores brand, og det er derfor vores fornemmeste opgave at give dig de bedste forudsætninger for at behandle din hud, som den fortjener. 

Men en hudplejeverden fyldt med misledende kommunikation, en jungle af certificeringer og begreber samt forvirrende ingredienslister, der ikke er så sort/hvide, som du troede, kan være svær at navigere i. Derfor er vores mission altid at klæde dig bedst muligt på til at træffe de bedste valg for dig selv og din hud. Så lad os starte med essensen af vores formuleringer; nemlig ingredienserne. 

HVORFOR VÆLGE NATURLIGE OG ØKOLOGISKE INGREDIENSER?
Hvad du påfører på din hud, vil på et givent tidspunkt blive en del af din krops system. Derfor er det essentielt, at du beriger din hud med naturlige og økologiske ingredienser og går udenom tvivlsomme og potentielt skadelige formuleringer. 

woods_ ingredienser dyrkes uden herbicider og pesticider, da denne proces både reducerer miljøbelastningen væsentligt, samt styrker ingrediensernes effekter. På denne måde er du sikret ingredienser, der udelukkende vil din hud det bedste. Samtidig vil naturlige og økologiske ingredienser generelt være mere skånsomme mod huden, da de ikke indeholder eksempelvis skrappe kemikalier eller syntetiske parfumer, som kan ende med at irritere huden og derfor gøre mere skade end gavn i sidste ende. 

HVORFOR VI FRAVÆLGER ØKOLOGICERTIFICERINGER 
Måske har du undret dig over, at du ikke kan finde økologicertificeringer på vores website – og måske vil det overraske dig, at fravalget af disse er en helt bevidst beslutning fra vores side. Vi har primært takket nej til økologicertificeringer, fordi disse udbydes af private virksomheder, der ofte har et kommercielt formål for øje. Dette stemmer dermed ikke overens med de værdier, vores tilgang til økologi og naturlighed er bygget op omkring.  

Samtidig er økologisatserne for, at et produkt kan kaldes økologisk, så lave, at de kan fremstå misvisende, hvorved intentionen med at bruge dem går tabt.  

Derfor vil produkter fra woods_’ økologi- og naturlighedssatsser i stedet altid fremgå tydeligt på vores hjemmeside under ingrediensbeskrivelserne. Så selvom ingredienserne måske ikke er 100% naturlige eller økologiske, kan du altid være 100% sikker på, hvad du påfører på din hud. Skulle du alligevel sidde tilbage med spørgsmål, må du ikke tøve med at række ud til os via vores kontaktformular på vores hjemmeside. 

HVORFOR VORES PRODUKTER IKKE ER 100% ØKOLOGISKE 
Hos woods_ arbejder vi ikke med halve sandheder. Derfor er det ingen hemmelighed, at vores produkter ikke er 100% økologiske – og vi vil med glæde fortælle dig hvorfor. Vi tror nemlig på, at viden er vejen til at træffe de bedste valg muligt for din hud. Alle woods_ produkter indeholder en vis mængde naturlige og økologiske ingredienser – og der er flere årsager til, at dette tal ikke er 100%.  

En af disse er, at ikke alle aktive ingredienser kan skaffes økologisk. Eksempelvis kan vand, der fungerer som transportvej for ingredienserne, så de kan opløses og virke i huden, aldrig klassificeres som økologisk. Dette giver derfor også produkter, der indeholder vand, en lavere økologisats. Derfor kan nogle ingredienser ikke beskrives som økologiske, på trods af, at de udvindes fra en naturlig kilde. Ligeledes indeholder mange af vores produkter en lille mængde ikke-naturlige ingredienser. Dette skyldes eksempelvis, at det er vigtigt, at en creme indeholder ikke-skadelige konserveringsmidler, så der ikke går bakterier eller svamp i produktet.  

Kort sagt: Et produkt skal ikke være 100% naturlig og økologisk for enhver pris – det skal også holde, hvad det lover dig og din hud. 

Udforsk vores bestsellere