Om woods_ copenhagen

Vores filosofi: Den naturlige vej til sund hud 

Nordisk natur direkte til din rutine 

Dybblå fjorde, snedækkede bjerge, frodige skove og potente bær. På de nordiske breddegrader findes nogle af vores planets mest højaktive ingredienser. Vi vælger vores ingredienser baseret på de berigende effekter, de kan tilbyde huden. 

Læs mere

Rent, simpelt & fri for skadelig kemi 

Vi arbejder med en minimalistisk og holistisk tilgang til sundhed og skønhed. Vores mål er at styrke og beskytte hudens naturlige forsvar, og vi tror på, at ingredienser skal være rene, naturlige, økologiske og, vigtigst af alt, effektive. 

Læs mere

Ærlighed, altid 

Med ærlighed kommer man længst, og vi tolererer derfor ikke halve sandheder. Du kan altid lære mere omkring vores ingredienslister, emballage og hvorfor, vi siger nej til de fleste certifikater på vores hjemmeside. Og du er altid velkommen til at stille os spørgsmål. 

Læs mere

Højaktiv hudpleje 

Vores produkter er skabt af skandinaviske eksperter med højaktive ingredienser, som har videnskabeligt påviste effekter. Alle vores ingredienskompositioner er sammensat med formål om at nære, beskytte og fremme hudens naturlige, sunde processer.  

Læs mere

Vores historie 

woods_ copenhagen er skabt på en vision om at kombinere naturlighed, økologi og effektivitet for at skabe produkter, som virker. Vores founder, Martin Lynes, lange og frustrerende rejse ind i hudplejeverdenen begyndte i 2014, da hans døtre blev diagnosticeret med atopisk eksem. På et fundament af ærlighed og med sin kompromisløse tilgang skabte han woods_ copenhagen: Styrkende, beskyttende og berigende produkter spækket med højaktive og nærende ingredienser.

Produceret i Danmark

Skandinaviske eksperter

Rent, naturligt og økologisk

Bakket op af videnskaben

Vi arbejder med omtanke for miljøet 

Respekt for kroppen og naturen, der omgiver os, er kernen i vores brand – fra økologiske, veganske og rene ingredienser til ansvarlig emballage.