• Sammensæt den ideelle rutine til din specifikke hudtype med vores Hudpleje Quiz

  Hudtyper er forskellige. For at få de bedste resultater, er det derfor vigtigt at vælge de rette produkter til at behandle din specifikke hudtype og dens behov.

  Hvorfor du skal tage vores hudpleje quiz

  Vores Hudpleje Quiz er til dig, der ikke er sikker på, hvordan du skal bekæmpe tilbagevendende hudproblemer og er usikker på hvilke produkter, der kan give dig de resultater, du drømmer om.

  Baseret på en række spørgsmål vil vores Hudpleje Quiz evaluere hvilken kategori, din hudtype falder under. Efterfølgende kan du indsende din e-mail til os, og så skræddersyr vi en rutine til dig med produkter, som imødekommer netop din huds udfordringer og beriger den med de ingredienser, den har brug for.

 • Ikke alene vil dette give dig en bedre forståelse af din hud og dens reaktioner, men det vil også gøre det nemmere for dig at vælge de rette produkter til at behandle den, som den fortjener.

  Selvom vi ikke kan ændre vores hudtype, kan vores hud opføre sig forskelligt afhængigt af, hvad den udsættes for. Eksempelvis kan vejret, stress, hormoner, medicin, vores kost og adskillige andre faktorer påvirke både vores huds udseende og velfærd.

  Derfor kan det give god mening at tage vores Hudpleje Quiz igen senere, hvis du oplever, at din hud forandrer sig. På denne måde sikrer du, at du altid behandler den med de mest berigende ingredienser og ikke overvælder den med unødvendige produkter.