WOODS_ INGREDIENSER

Ingredienser fra A-Z 

Antarktin

Antarktin er en glycoprotein, der oprindeligt stammer fra bakteriestammer fundet i de iskolde og øde landskaber i Antarktis. Når det påføres huden, har antarktin både anti-aging og hudbeskyttende egenskaber.

Læs mere

Arktisk vand

Dette urørte og yderst rene vand, hentet direkte fra kilden, giver din hud en hidtil uset grad af hydrering og næring, og forvandler din hudplejerutine med et strejf af Grønlands naturlige skønhed og kraft.

Læs mere

Blåbærolie

En lækker ingrediens i din frugtsalat - men endnu lækre i dine hudplejeprodukter! Olien er fyldt med nærende antioxidanter, der har hudplejende og anti-aging egenskaber samt forebygger fugttab.

Læs mere

Multebærkerneolie

Multebær er en kraftcenter inden for hudpleje, fyldt med opfriskende vitamin C, hudreparerende vitamin E, omega-fedtsyrer og fedtsyrer, der styrker hudens beskyttelsesbarriere. Og listen fortsætter!

Læs mere

Havtornsolie

Denne kollagen-øgende og inflammation-reducerende ingrediens arbejder på huden for at holde den blød og smidig samtidig med at den beskytter huden mod cellebeskadigelse takket være antioxidanter som f.eks. fenoliske syrer.

Læs mere

Rød tangsekstrakt

Carrageenan, en naturlig kilde til aminosyrer, vitaminer og mineraler, tilbyder anti-aging og beroligende egenskaber for hudheling. Det fugter, beskytter sensitiv hud og fremmer et ungdommeligt udseende.

Læs mere

Havtornsolie

En af vores yndlingsbær! Også kendt som havtorn, bruges havtornsolie til at fremme elasticiteten i huden ved at opretholde dens fugtighed. Havtorn er en hudforbedrende plante rig på essentielle fedtsyrer.

Læs mere

Vulkanisk sten

En nedbrydelig, ikke-forurenende og 100% naturlig alternativ til mikroperler. Et fint pulver, der skånsomt eksfolierer huden og fjerner urenheder og døde hudceller uden at fjerne de naturlige olier.

Læs mere

Pilebarkekstrakt

Sørg for ikke at gå glip af denne! En alsidig, hud-beroligende ingrediens, der indeholder anti-inflammatoriske og antibakterielle egenskaber. Indeholder ekstrakt, der hjælper med at bevare fugt. Lyder fristende, ikke?

Læs mere

Aa

Acetyl Hexapeptide

Argireline

Naturlig botox? Acetyl hexapeptide, også kendt som Argireline, er en peptid, som er velkendt for sine stærke anti-aging egenskaber. Den rynke-formindskende peptid argireline refereres ofte til som det naturlige alternativ til botox, da den fremmer kollagenproduktionen i huden og reducerer de muskelbevægelser, der kan lede til rynker. Det er derfor ikke så svært at forstå, at vi betragter den som en uundværlig ingrediens i vores Vitamin Lifting Serum, der er særligt god til at bekæmpe aldringstegn. 

Actibiome

Actibiome

Med sin intelligente sammensætning af forskellige komponenter, herunder specielle algearter og planteekstrakter, genopbygger denne ingrediens aktivt hudens pH-balance og naturlige bakterieflora, som fungerer som hudens immunsystem overfor miljømæssige og eksterne stressfaktorer. Da kompositionen balancerer hudens naturlige forsvar, reducerer og forebygger det samtidig rødme, urenheder, irritation og bakteriel akkumulering. Find det i: 24-Hour Hydra Gel og Daily Hydra Cream. 

 
ALOE BARBADENSIS LEAF WATER 

Aloe Vera

Aloe vera er kendt for sine beroligende og kølende egenskaber og indeholder samtidig en masse næringsstoffer, som hjælper med at rense huden. Dens naturlige gel har anti-irriterende egenskaber og indeholder antioxidanter, enzymer og vitaminer, som beroliger, behandler og fugter huden. Kombineret med den kølende sensation, den vil tilbyde huden, og dens fugtighedsbevarende kvaliteter, er aloe vera en særligt ideel ingrediens til tør, sensitiv eller irriteret hud. Heldigvis er adskillige produkter fra woods_ beriget med denne ingrediens. 

Du kan finde aloe vera i vores 24-Hour Hydra Gel, Lip Repair (Women)Daily Hydra CreamDaily Hydra Cream SensitiveDaily Mineral GelNiacinamide Lifting MistDeep-Cleansing ScrubDaily Foaming CleanserComplex Eye CreamPore Minimizing SerumVitamin Lifting SerumIntense Hydra SerumVitamin E SerumIntense Peel MaskDeep Cleansing MaskIntense Hyaluronic MaskHydra Hand WashRestoring Antioxidant Hand LotionRepairing Hand Balm, Vitamin A Treatment Cream, Soothing Body WashNiacinamide Body Lotion, Deo Roll-On, Volcanic Grains Hand Wash, og our sunscreens  

   

AMARANTHUS CAUDATUS SEED EXTRACT

Amaranth Seed Extract 

Ekstraktet har et meget højt indhold af squalen og giver optimal pleje til tørre og irriterede hudtyper. Den indeholder lipider, der efterligner dem, der findes i huden og hjælper med at regenerere og styrke det naturlige lipidlag. Desuden reducerer Amaranth ekstrakt den stress i huden, som lyset forårsager. Det er en meget stærk antioxidant på grund af dets høje indhold af tocopheroler. Find det i vores Soothing Body Wash. 

   

AQUA

Aktisk vand 

Frisk fra gletsjere i Grønlands bjerge, nord for den arktiske cirkel, flyder dette smeltevand over lavasten. Dette uberørte og rene vand hentes direkte fra kilden for at styrke din huds fugtindhold. Hvad gør dette vand så særligt? Fri for forurening og med et højt indhold af oxygen bringer arktisk vand de aktive ingredienser til din hud og sikrer effektiv absorbering af de berigende formularer. 

    

ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL

Arganoile 

Arganolie er en let og hurtigt absorberende olie rig på omegafedtsyrer og vitamin E, som blødgør huden og fugter tørre områder, mens den regulerer sebumproduktionen (de naturlige olier på huden) og hjælper med at reducere uønsket rødme og irritation. Arganolie indeholder naturlige antioxidanter, som virker effektivt på ar og eksem. Denne udglattende ingrediens er et ideelt middel til at genoplive tør hud. Prøv det i vores Restoring Antioxidant Hand Lotion og Vitamin Face Oil.   

    

ASCORBYL GLUCOSIDE

Vitamin C

Vitamin C er en potent antioxidant, som beskytter huden mod frie radikaler og fremmer hudens naturlige kollagenproduktion, mens den ensarter huden. Da Vitamin C er en stærk antioxidant, tildeler det huden et stærkt forsvar mod oxidativ skade fra frie radikaler (som forurening og solskader) og er derfor en essentiel ingrediens, når det kommer til at reducere tidlige tegn på aldring. Da Vitamin C modvirker frie radikaler, er det også en fantastisk lysnende ingrediens, som falmer brune pletter fra solskade eller ar uden at forstyrre hudens naturlige pigmentering. 

Hvis du derfor ønsker at overkomme en kedelig, ujævn hudtone, fine linjer eller slap hud, er dette ingrediensen, du skal række ud efter! Find Vitamin C i vores Skin Perfectors og Ultra-Rich Cream.

 

Bb 

BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER

Shea Butter (Sheasmør)

Sheasmør er en plantelipid, som hentes fra karité træet. I hudpleje arbejder ingrediensen blødgørende og indeholder de nærende vitaminer A, E og F. Disse indeholder anti-aging egenskaber og fremmer antioxidanternes aktivitet, mens de skaber en beskyttende barriere, der forsvarer huden mod skade. Dette vitamin hjælper også med at genopbygge elasticitet i huden, hvilket effektivt falmer linjer og ar. Derudover hjælper sheasmør med at reducere irritationer i huden og vil effektivt blødgøre tør hud uden at tilstoppe porerne. Du kan finde denne ingrediens i vores Restoring Antioxidant Hand Lotion, Repairing Hand BalmInstant Repair BalmVitamin A Treatment CreamNiacinamide Body Lotion, og Repair Body Balm. 

 

Cc

CARTHAMUS TINCTORIUS SEED OIL

Saflorfrøolie 

Denne udglattende og blødgørende ingrediens indeholder beroligende egenskaber og forbedrer hudens overflade ved at holde den gennemfugtet og fremme en glødende overflade. Den er rig på Vitamin E, hvilket neutraliserer frie radikaler og beskytter huden mod oxidativ stress, nogle af de mest almindelige årsager til (tidlige) tegn på aldring. Oplev deres egenskaber på dine gen hud med vores Cleansing Balm.

 

CERA ALBA

Bivoks

Bivoks er den eneste ikke-veganske ingrediens, du kan finde på vores ingrediensliste. Økologisk bivoks hentes fra summende bier på økologiske bifarme og har stabiliserende egenskaber i hudplejeprodukter. Bivoks styrker hudens naturlige barriere, hvilket hjælper huden med at holde sig beskyttet fra miljømæssige faktorer som forurening. Bivoks hjælper også huden med at bevare fugt ved at forebygge udtørring. Denne ingrediens virker ikke blot som en fortykkende middel, som leverer skønne teksturer til vores produkter, men har også emulerende egenskaber, hvilket er grunden til, at du kan finde den i vores Lip Repair. 

 

CERAMIDE NP

Ceramider

Styrker hudens beskyttende lipidbarriere for at forebygge fugttab. Særligt velgnet til tør og sensitiv hud. Find det i vores Vitamin A Treatment Cream.  

 

CHARCOAL POWDER

Activated Charcoal (Aktivt kul)

Leder du efter et middel mod urenheder, tilstoppede porer og bakteriel akkumulering? Mød: Aktivt kul. Med sine rensende egenskaber trænger aktivt kul dybt ned i hudens lag for at fjerne og forebygge urenheder og efterlade huden med et friskt og fornyet udseende. Det absorberer samtidig overflødig olie og renser tilstoppede porer uden at udtørre huden, hvilket gør denne ingrediens til et effektivt middel til at bekæmpe urenheder, bakterier og andre uønskede partikler. Det er en af grundene til, at vi har inkluderet ingrediensen i vores Deep Cleansing Mask.

 

CHONDRUS CRISPUS POWDER

Red Seaweed Extract (Rødt tangekstrakt)

Rødt tangekstrakt, også kendt som carrageenan, er en naturlig kilde til aminosyrer, vitaminer og mineraler med anti-aging og anti-irriterende og genopbyggende egenskaber. Carrageenan trækker fugt ind i huden for at holde huden sund og sikre et ungdommeligt udseende. Sensitiv hud beskyttes af carrageenan takket være mineraler, som skaber en beskyttende barriere. Det er særligt kendt for effektivt at fugte og udglatte huden. Rødt tangekstrakt indeholder desuden vand-bindende egenskaber, som holder fugten indkapslet i huden. Denne ingrediens kan findes i vores Intense Hydra Serum, 24-Hour Hydra Gel, Daily Hydra Cream, og Carrageenan Vitamin A Treatment Cream. 

 

CUCUMIS SATIVUS FRUIT WATER

Cucumber water (Agurkevand)

En agurk er ikke blot en nærende og forfriskende snack, men også en nærende og forfriskende ingrediens i dine hudplejeprodukter! Udover agurkens intenst fugtende egenskaber, er den desuden en rig kilde til antioxidanter og Vitamin C, som tilfører fugt til hudens dybeste lag. Argurkevand har en kølende og lindrende effekt på huden, som er med til at berolige irritation samt reducere rødme og hævelser. Find det i: 24-Hour Hydra Gel, Lip Repair for him, Lip Repair for her, Daily Hydra Cream, Daily Mineral Gel, Niacinamide Lifting Mist, Deep Cleansing Scrub, Daily Foaming Cleanser, Complex Eye Cream, Pore Minimizing Serum, Vitamin Lifting Serum, Intense Hydra Serum, Vitamin E Serum, Intense Peel Mask, Deep Cleansing Mask, Intense Hyaluronic Mask og Repairing Hand Balm.

 

Dd 

DECYL GLUCOSIDE, SODIUM COCO SULFATE, SODIUM COCOYL GLUTAMATE

Naturlige renseaktiver 

100% naturlige og 100% forkælende. Disse naturlige, planteudvundne, overfladeaktive stoffer renser effektivt huden ved at danne en cremet, tæt skum, der effektivt fjerner bakterier, ophobning og skidt. Skånsom mod både huden og vores miljø, når de afrenses og efterlader samtidig huden ren og tilfreds uden at forstyrre dens naturlige olier og balance. Find dem i vores Cleansing BalmDaily Foaming Cleanserog Volcanic Grains Hand Wash. 

 

DIHYDROXYACETONE

DHA

Står for dihydroxyacetone, og er en naturlig, sukker-udvundet og glød-forstærkende ingrediens, som giver huden en subtil og dog opbyggelig, solkysset overflade. Denne ingrediens reagerer med aminosyrer i de yderste lag af huden, hvor den skaber en diskret glød efter et par timer. Lad den glansfulde glød finde vej til din hud med vores Sun Drops

 

DISODIUM LAURETH SULFOSUCCINATE

Disodium Laureth Sulfosuccinate

Naturligt vaskeaktiv som udvindes af kokos/palmekerneolie og giver et blødt skum. Find det i vores Soothing Body Wash. 

 

DISTARCH PHOSPHATE

Naturlig stivelse 

Plante-udvundet stivelse, som absorberer overskydende fugt og hjælper med at holde dine underarme friske og tørre hele dagen. Find det i vores Deo Roll-On.  

 

Gg 

GLUCOSYL HESPERIDIN

Alpha Glucosyl Hesperidin

AGH (forkortet) er sammensat af glukose og hesperidin, hvilket findes i adskillige citrusfrugter. AGH udgør et beskyttende lag mod eksterne trusler mod huden, eksempelvis kulde og forurening. Det indeholder stærke antioxidanter, som beroliger huden, reducerer irritation og efterlader huden glødende. Samtidig behandler det effektivt træt og kedelig hud, mørke cirkler og har desuden påviste effekter i at øge hudens mikrocirkulation for at bekæmpe de negative effekter ved stress, træthed og hævelse. En ingrediens, som giver mørke cirkler en lysere fremtid. Find det i vores Complex Eye Cream.

 

GLYCERIN

Glycerin

Dette fugtighedsbevarende middel hentes fra kokosnød og hjælper med at bevare fugt i huden for at fremme hudens forsvar og efterlade den silkeblød og ungdommelig. Med denne ingrediens skal du aldrig bekymre dig om tørhed, da det efterlader din hud glat og fugtet. Find det i vores Lip Repair for him, Lip Repair for her, Daily Hydra Cream, Deep Cleansing Scrub, Daily Foaming Cleanser, Complex Eye Cream, Pore Minimizing Serum, Vitamin Lifting Serum, Intense Hydra Serum, Vitamin E Serum, Intense Peel Mask, Intense Hyaluronic Mask, Aromatique Hydra Hand Wash, Vitamin A Treatment Cream, Soothing Body Wash, Niacinamide Body Lotion, og Restoring Antioxidant Hand Lotion. 

 

GLYCOLIC ACID 

Glycolic Acid (Glykolsyre)

Glykolsyre tilhører AHA-familien (alpha-hydroxy syrer). Da det effektivt fjerner det yderste lag af døde hudceller, efterlader denne ingrediens samtidig huden friskere og mere strålende samt med et glat og jævnt udseende. Glykolsyre er det ideelle produkt til at reducere synligheden af fine linjer, forstørrede porer og hyperpigmentering, hvilket sikrer en opstrammende effekt i huden og derfor et mere ungdommeligt udseende. Find det i vores Deep Cleansing Scrub, Intense Peel MaskSoothing Body Wash og Deep Cleansing Mask.  

 

Hh  

HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL

Sunflower Seed Oil (Solsikkekerneolie)

Solsikkekerneolie er et naturligt planteekstrakt udvundet fra solsikkefrø. Det bruges som et blødgørende middel til at bevare fugt i huden. Olien hjælper huden med at bevare vand og holder den beroliget, sund og fugtet. Solsikkekerneolie fremmer desuden den beskyttende overflade på huden, som beskytter mod skade fra miljømæssige trusler som forurening. Med beskyttende antioxidanter og fugtende egenskaber minimerer solsikkekerneolie samtidig tidlige tegn på aldring som linjer og rynker. Forkæl din hud med alle fordelene ved solsikkekerneolie med vores Nourishing Body Oil og Niacinamide Body Lotion.


HIPPOPHAE RHAMNOIDES SEED OIL

Sea Buckthorn Oil (Havtorneolie)

Havtorn – et af vores yndlingsbær! Havtorn kaldes også et søbær, og havtorneolie bruges primært i hudpleje til at fremme elasticitet i huden ved at beskytte hudens fugtindhold. Havtorn er en berigende plante rig på essentielle fedtsyrer, som hjælper med at holde hudens balance i tip-top stand. Oliens komposition giver den regenererende egenskaber og forebygger samtidig fugttab. Derudover er havtorn rigt på vitamin C og E, som hjælper med at lysne, genopbygge og beskytte huden. Du kan finde denne super-ingrediens i vores Intense Hyaluronic MaskInstant Repair BalmRepair Body BalmRestoring Antioxidant Hand LotionDeep Cleansing MaskNiacinamide Body Lotion, og 24-Hour Hydra Gel.

HYDROGENATED LECITHIN

Lechitin

En anerkendt hudbarriereparerende ingrediens, som beskytter hudens lipidbarriere, holder huden intakt og sund, beskytter mod fugttab og modvirker irritation. Find den i vores Vitamin A Treatment Cream. 

   

Ll  

LACTIC ACID

Lactic Acid (Mælkesyre)

Ligesom glykolsyre tilhører mælkesyre AHA-familien. Mælkesyre stammer fra planter og er særligt elsket for sine eksfolierende egenskaber, som skånsomt eksfolierer hudens overflade og samtidig tildeler en fugtende effekt. Du kan finde mælkesyre i vores Intense Peel Mask.

  

Mm 

MACLURA COCHINCHINENSIS LEAF PRENYLFLAVONOIDS

SeboClear™

En plante-udvundet eksfoliering, som arbejder skånsomt for at fjerne døde hudceller fra hudens overflade, mens den opløser og renser bakteriel ophobning dybt i hudens porer for at forebygge fremtidige urenheder. Udover at rense tilstoppede porer har dette planteekstrakt også den unikke evne til at regulere hudens mikrobiome og sebumproduktion for at genbalancere huden.  Skin Perfector SeboClear. 

 

Nn 

NIACINAMIDE

Niacinamide

Hvis du ikke er bekendt med helte-ingrediensen niacinamide endnu, er det på tide! Niacinamide er en vandopløselig form af vitamin B3, som tilbyder huden adskillige genopbyggende fordele. Niacinamide øger blandt andet mængden af fedtsyrer i huden, hvilket vil hjælpe med at forbedre hudens elasticitet og derved efterlade huden med en glattere overflade. Niacinamide er en ideel ingrediens til de evigt ofte-spurgte spørgsmål om at reducere et træt og kedeligt udseende, lysne ujævne hudtoner, rense tilstoppede porer, udglatte fine linjer, og vi kunne blive ved. Du kan finde denne ingrediens i vores Niacinamide Lifting MistNiacinamide Body Lotion og Ultra-Rich Cream.

   

Oo 

OLEA EUROPAEA FRUIT OIL

Olive Fruit Oil (Olivenolie)

Olivenolie kommer fra oliven og besidder yderst blødgørende egenskaber og essentielle fedtsyrer, som gør den særligt fordelagtig til tør og skadet hud. Derudover indeholder olivenolie antioxidante fordele. Olivenolie er desuden en berigende kilde til antioxidanter og forebyggelse af fugttab. 

 

Olivine Extract

Olivine Extract (Olivineekstrakt)

Olivineekstrakt er rigt på mineraler og magnesium med behandlende egenskaber. Du behøver i virkeligheden ikke vide meget andet om denne ingrediens, end at du helt sikkert vil få glæde af den i din hudplejerutine. Dette ekstrakt blødgør, tildeler huden fugt og indeholder anti-aging effekter, som vil efterlade din hud blød og strålende. Olivineekstrakt holder desuden huden frisk og hjælper med at bekæmpe synlige tegn på stress. Det findes i vores Daily Mineral Gel og Deep Cleansing Scrub.

 

Pp 

PERSEA GRATISSIMA OIL

Avocadoolie

Avocadoolie kan ikke blot tilbyde essentielle næringsstoffer i din kost, men også i din hudplejerutine. Med sit fugtende og nærende indhold, antioxidanter og fugtende fedtsyrer, omegaer og vitaminer (og listen fortsætter), er denne olie en essentiel kilde til at holde huden sund, fugtet og intakt gennem alle sæsoner – hvilket er hovedårsagen til, at du kan finde den i vores Lip Repair. 

 

PRUNUS AMYGDALUS DULCIS OIL 

Sweet Almond Oil (Sød mandelolie)

Sød mandelolie hentes fra mandler og fungerer som et blødgørende middel. Det indeholder adskillige næringsstoffer, blandt andet vitamin A, B, D og E samt omega-3 fedtsyrer. Disse vitaminer og omega-3 fedtsyrer stimulerer produktionen af nye hudceller og giver desuden antioxidante, beskyttende egenskaber. Alle disse sunde næringsstoffer efterlader huden blød, glat og strålende. Andre næringsstoffer som omega-6 og -9 fedtsyrer hjælper også huden med at bevare fugt og heler samtidig irriteret og stresset hud. Berig din hud med alle de beroligende fordele ved sød mandelolie med vores Deep Cleansing Mask, Repairing Hand BalmInstant Repair BalmRepair Body BalmDeep Cleansing Scrub og Niacinamide Body Lotion. 

 

PSEUDOALTEROMONAS FERMENT EXTRACT 

Antarcticine

Antarcticine er et glykoprotein, som udvindes af bakteriestrenge fundet i de iskolde og øde landskaber i Antarktis. Når det påføres huden, har antarcticine både anti-aging og beskyttende egenskaber. For at nævne få, regenererer det skadet væv, fugter og øger kollagen og elastin, hvilket effektivt reducerer rynkedybder. Alle disse fordele på så lidt som 48 timer! Find denne berigende ingrediens i vores Pore Minimizing Serum, Vitamin Lifting Serum, Intense Hydra Serum og Vitamine E Serum. 

 

PUMICE

Volcanic Rock (Vulkansten)

Et nedbrydeligt, ikke-forurenende og 100% naturligt alternativ til mikroperler. Vulkanstenen knuses til en fin pudder, som skånsomt eksfolierer huden og fjerner døde hudceller, mens den forebygger urenheder uden at forstyrre hudens naturlige olier. En af de essentielle grunde til, at vores Volcanic Grains Hand Wash og Deep Cleansing Scrub er så effektive.

 

Rr 

RETINYL PALMITATE 

Vitamin A 

Retinyl Palmitate er esteren af retinol (Vitamin A) og har mange positive effekter for huden. Det er i stand til at forebygge rynker samt udjævner eksisterende fine linjer og rynker. Derudover kan det lysne træt og ujævn hud ved at eksfoliere på celleniveau, hvilket resulterer i lysere og glattere hud. Derudover kan det regulere sebumproduktionen og derved minimere udbrud. Find det i vores Vitamin A Treatment Cream. 

 

RHUS VERNICIFLUA PEEL CERA/RHUS SUCCEDANEA FRUIT CERA 

Bærvoks

Denne type voks er en kombination af naturlige vokstyper, som udvindes fra planter og skræl fra bær. Det er en unik voks, da den er 100% naturlig og vegansk. Og det er takket være denne ingrediens, at Instant Repair Balm og Repair Body Balm har deres lækre, silkebløde konsistens.

 

ROSA CANINA FRUIT EXTRACT 

Hybenolie 

Denne kollagen-boostende og inflammation-minimerende ingrediens arbejder for at holde huden blød og fyldig og beskytter samtidig huden mod cellulær skade takket være antioxidanter som phenolsyre. Takket være den høje koncentration af fedtsyrer forkæles huden med vitaminrig fugt og hydrering for at sikre en blød og smidig overflade. Find det I vores Cleansing Balm. 

 

RUBUS CHAMAEMORUS SEED EXTRACT 

Vilde bær 

Et nærende mix af skandinaviske bær for at berolige og nære huden. Med sit indhold af antioxidanter, hjælper de effektivt med at beskytte huden fra tidlige alderstegn forårsaget af frie radikaler og forurening og fremmer derved en glat og næret overflade. Oplev alle deres fordele med vores Repair Body Balm og Instant Repair Balm. 

 

RUBUS CHAMAEMORUS SEED OIL 

Cloudberry Seed Oil (Multebærfrøolie)

Multebær er rigt nærende indhold og er ganske unikt, når det kommer til hudpleje. Bærret indeholder en mega-dosis af antioxidanten Vitamin C, reparerende Vitamin E, omegaer og fedtsyrer, som hjælper med at styrke hudens beskyttende barriere. Og listen fortsætter. Med sine antioxidative egenskaber hjælper multebær med at beskytte huden mod frie radikaler, mens sammensætningen af vitaminer forfrisker og beskytter huden. Find det i vores Restoring Antioxidant Hand Lotion, Daily Mineral Gel, Deep Cleansing Scrub, Vitamin Face Oil, Nourishing Body OilInstant Repair BalmRepair Body Balm, og Repairing Hand Balm. 

 

Ss 

SALICYLIC ACID 

Salicylic Acid (Salicylsyre)

Salicylsyre er en potent beta hydroxy syre, også kendt som BHA, som kan findes i piletræsbark. Den er særligt anerkendt for sine evner til at penetrere hudens dybeste lag. Her renser den tilstoppede porer og forebygger andre urenheder ved at efterlade dem mindre synlige samt mindre tilbøjelige til at opstå igen. Salicylsyre er derudover et essentielt middel til hud, som er tilbøjelig til urenheder, da det eksfolierer skånsomt ved at opløse de bånd, som binder død hud til hudens overflade. Men det bliver bedre: Salicylsyre kan også berolige irriteret hud. Brugen af salicylsyre vil derfor ultimativt efterlade dig med et friskere udseende. Oplev de mange fordele ved salicylsyre i vores Skin Perfector 2% BHADeep Cleansing Mask og Pore Minimizing Serum.

 

SALIX PURPUREA BARK EXTRACT 

Willow Bark Extract (Pilebarkekstrakt)

Denne alsidige og lindrende ingrediens indeholder antiinflammatoriske og anti-bakterielle egenskaber. Pilebarksekstrakt fungerer desuden som et blødgørende middel, som beskytter hudens fugtindhold, mens det beroliger irriteret hud og forebygger rødme. Og bare rolig; med pilebarksekstrakt er der ikke noget, der hedder ”for meget fugt”. Indholdet af tanniner reducerer også overflødig olie og urenheder. Samtidig eksfolierer pilebarksekstrakt skånsomt huden og efterlader den synligt sund og glødende. Oplev effekterne selv med vores Intense Peel Mask. 

 

SIMMONDSIA CHINENSIS SEED OIL 

Jojoba Seed Oil (Jojoba frøolie)

Jojoba frøolie er en planteolie rig på adskillige fedtsyrer såsom omega-9 fedtsyrer. Denne olie er hurtigt absorberende og har en tekstur, der ligner det beskyttende lag af sebum (olie), som produceres naturligt på huden. Jojoba frøolie er derudover kendt for sine reparerende og beroligende egenskaber. Grundet dens lette og hurtigt absorberende kvaliteter, vil den ikke efterlade nogle fedtende rester på huden. Derudover er den ikke-komodogen, hvilket betyder, at den ikke tilstopper porer. Oplev alle dens fordele med vores Complex Eye Cream. 

 

SODIUM CAPROYL/LAUROYL LACTYLATE 

Naturligt syrekompleks 

Mild syreblanding som skånsomt eksfolierer, neutraliserer odør og forebygger bakteriel vækst. Find det i vores Deo Roll-On.

 

SODIUM HYALURONATE  

Hyaluronic Acid (Hyaluronsyre)

Dette fugtighedsbevarende middel er et af de mest omtalte og velkendte derude – og vi forstår hvorfor. Hyaluronsyre (HA) er et sukkermolekyle, der indfinder sig naturligt i huden, hvor det arbejder for at øge hudens fugtindhold og forhindre fugttab. Med dets evne til at holde på op til 1000 gange sin egen vægt i vand, er det en ideel ingrediens til dem, som ønsker at holde deres hud fyldig og silkeblød (og gør vi ikke alle sammen det?). Find hyaluronsyre i vores 24-Hour Hydra Gel, Lip Repairs, Daily Hydra Cream, Daily Hydra Cream Sensitive, Daily Mineral Gel, Intense Hyaluronic Mask, Skin Perfector 2% BHA, og Skin Perfector Seboclear. 

 

SODIUM PCA 

Sodium PCA 

Sodium PCA er en naturlig komponent i huden, som stammer fra olier, planter og frugter. Ingrediensen arbejder som hudens fugtende komponent. Sodium PCA hjælper også med at beskytte hudens overflade og reducerer risikoen for bakteriel ophobning. Derudover hjælper sodium PCA med at kontrollere inflammationer og kløe, mens det beskytter hudens celler fra at udtørre. Find sodium PCA i vores Pore Minimizing Serum, Vitamin Lifting Serum, Intense Hydra SerumVitamin E Serum Soothing Body Wash, og Sun Drops 

 

SPIRULINA PLATENSIS EXTRACT  

Spirulina Platensis ekstrakt 

Sprulina Platensis ekstrakt er et ekstrakt fra blågrønne alger, som er kendt for sine rensende og fantastiske anti-aging egenskaber. Spirulina indeholder vitamin A, E, proteiner og beta-carotene, som arbejder som antioxidanter i huden. Denne ingrediens er rig på antioxidanter og indeholder både fedt- og aminosyrer, som hjælper med at reducere inflammation. Derudover fremmer spirulina cellefornyelsesprocessen, som resulterer i gladere, sundere hud. Du kan nemt få fingrene i de skønne fordele ved spirulina fra vores Aromatique Hydra Hand Wash.    

 

Tt 

TOCOPHEROL

Vitamin E

Vitamin E er et antioxidant, som beskytter huden mod skade forårsaget af miljømæssige faktorer, da effektive antioxidanter skaber en beskyttende barriere på din hud. Vitamin E arbejder som et beroligende, fugtgivende middel og penetrerer dybt i hudens lag, mens den holder huden stram og fugtet på ydersiden. Vitamin E arbejder også som et naturligt konserveringsmiddel, der holder dine produkter friske og derved forlænger dine fordele ved dem. Få denne hudplejehelt på din hylde i dag med vores Vitamin E Serum og vores sunscreens 

 

TRITICUM VULGARE GERM OIL

Wheat Germ Oil (Hvedekimsolie)

Hvedekimsolie udvindes af hvedekim. Olien indeholder en betydelig mængde Vitamin E og fedtsyrer, som styrker hudens regenerering. Derudover hjælper hvedekimsolie med at bevare fugt i huden, da fedtsyrerne indkapsler fugten i huden ved at skabe et beskyttende lag på hudens overflade. Da denne ingrediens forebygger et træt og kedeligt udseende på huden, er det en essentiel ingrediens til at opnå det glødende look, vi elsker. Forkæl din hud med vores Nourishing Body Oil og Vitamin A Treatment Cream for at opleve alle fordelene ved hvedekimsolie.

 

Uu 

Urea 

Urea

Urea findes naturligt i hudens yderste lag. Med sine fugtbindende og eksfolierende egenskaber bevarer denne ingrediens effektivt fugt i huden, hvilket fremmer hudens cellefornyelse og holder huden beskyttet fra udefrakommende faktorer. Urea reducerer effektivt ophobning af død hud for at efterlade huden silkeblød og er derfor en særligt effektiv ingrediens til tør hud. Tilføj urea til din hudplejerutine i dag med vores Intense Peel Mask og Intense Hyaluronic Mask 

  

Vv 

VACCINIUM MYRTILLUS SEED OIL 

Blåbærolie

En lækker ingrediens i din frugtsalat – men endnu mere lækker i dine hudplejeprodukter! Denne olie er pakket med nærende antioxidanter, som alle har plejende og anti-aging fordele. Denne olies komposition indkapsler fugt i huden, hvilket hjælper din hud med at holde sig fugtet. Derudover styrker ingrediensen hudens forsvar mod rødme med sine beroligende egenskaber. Plus! Blåbærolie er også kendt for at booste hudens forsvar mod miljømæssige faktorer som UVA-stråler, da den filtrerer dem væk fra huden. Find det i vores Daily Mineral Gel, Deep Cleansing Scrub, Deep Cleansing Mask, Repairing Hand Balm, Instant Repair Balm, Repair Body Balm, Restoring Antioxidant Hand Lotion, Nourishing Body Oil og Niacinamide Body Lotion. 

   

Zz  

Zinc PCA 

Zinc PCA (Zink PCA)

Denne behandlende ingrediens lindrer rødme og irritation, mens den regulerer hudens sebumproduktion for at forebygge olieret hud. Astringerende og anti-mikrobielle egenskaber hjælper med at bevare et sundt udseende på huden, mens UV-skader reduceres takket være den beskyttende barriere, der formeres af zink. Zink PCA er desuden kendt for sine anti-aging fordele, da det beskytter huden fra skade, der kan lede til rynker og fine linjer. Derudover er det et essentielt middel til olieret og uren hud. Hvem ville ikke elske at få fingrene i denne berigende ingrediens? Find den i vores Pore Minimizing Serum.