Sådan skaber du den ultimative hjemmespa

The Ultimate Home Spa

Hos woods_ hylder vi vores #SelfcareSundays. Intet kan sammenlignes med at forkæle sig selv med en nærende og afslappende behandling for at lade batterierne op til den kommende uge. Og hvad skriger (eller rettere sagt, hvisker…) beroligende selvpleje som en spa-dag? Lad os givedig den ultimative guide til, hvordan du kan bringe spaoplevelsen direkte til dit badeværelse.

Forbered dit lærred 

I mange tilfælde er skidt og snavs fjenden, som saboterer den jævne og glatte hud, vi alle drømmer om. Og vi ved alle sammen, at det er svært at slappe af, når man kæmper med ømme urenheder og irriteret hud. Derfor er det super-vigtigt at rense huden for alt ophobning af snavs, sved og andet, der kan skade den, så den er helt klar til den skønne behandling.  

Vores Cleansing Balm er det perfekte første skridt i enhver spa-dag rutine. Denne skånsomme rens er formuleret med 100% naturlige renseaktiver samt økologisk agurk for effektivt at rense din hud og efterlade den glat, fugtet og klar til en beroligende behandling. 

Døde hudceller? Ikke på vilkår!  

Det næste trin fortjener i sandhed en plads i alles ugentlige rutiner – desværre lader mange alligevel deres hud gå glip af de utallige fordele ved at eksfoliere. Og nu tænker du sikkert: Men jeg har allerede renset min hud? Og du har helt ret, det har du. 

Da du rensede det ydre lag af skidt og ophobning væk – måske endda også nogle rester af make-up – gjorde du nemlig din hud klar til en dyb rens. Vi introducerer: Deep Cleansing ScrubDette rensende eksfolieringsmiddel indeholder skrubbekorn af fint, knust vulkansk rhyolite, som effektivt renser huden i dybden. Kombinationen af vulkansk sten og glykolsyrer tillader dette mirakelmiddel at fjerne døde hudceller, hvilket sikrer, at de følgende produkter har lettere adgang til huden og sørger samtidig for, at de arbejder endnu mere effektivt. 

Deep Cleansing Scrub

En maske? Selvfølgelig 

Lad os være ærlige, hvad er en hjemmespa egentlig uden en lækker maske?  

Vores Intense Hyaluronic Mask er det perfekte næste trin i din selvplejerutine. Med sin høje koncentration af aktive ingredienser og antioxidanter fra naturligt havtorn vil denne maske berige din hud med øjeblikkelig og intens fugt for at efterlade den fyldig, glat og med en ungdommelig glød. 

Lad masken sidde i 10-15 minutter, mens du ser dit yndlingsshow, strikker – eller lavet noget andet, du elsker! Dét er ren afslapning, hvis du spørger os. 

Efter at have renset din maske af kan du påføre Niacinamide Lifting Mist for blød og gennemfugtet hud. Med sin tilsætning af beroligende aloe vera og økologisk agurkeekstrakt vil dette produkt efterlade din hud både beskyttet og forfrisket.

Spis, sov, fugt, gentag 

Fugt er forhåbentligt allerede en fast del af din daglige hudplejerutine, men det gør det ikke mindre vigtigt de dage, hvor du vil forkæle din hud lidt ekstra. Og når det kommer til ultimativ fugt, er vores Sculpting Face Gua Sha og Vitamin Face Oil den perfekte duo til at fuldende din spa-dag. 

Vores Gua Sha er skabt af naturligt og kølende citrine krystal for at forme og opstramme huden samt øge din huds blodcirkulation, mens den tillader alle de nærende ingredienser fra Vitamin Face Oil at arbejde sig endnu dybere ind i huden. Fugt din hud med vores vitamin-berigede ansigtsolie, og lad  din Gua Sha glide over dit ansigt 5-6 gange i udadgående og opadgående bevægelser for at arbejde produktet godt ind i huden og få mest muligt ud af dets nærende effekter. Den perfekte måde at afslutte din spa-dag, hvis du spørger os.