Vores naturlige deodorant: Alt, du skal vide

No pit-falls: Our natural Deo Roll-on has arrived

Selvom det ofte er ubehageligt at svede (og det er de flestes værste mareridt at løbe ind i nogen, de kender, mens de glinser og lugter af sved), er sved både nødvendigt og naturligt. Desværre benytter mange sig af hårde, kemikalie-fyldte deodoranter i håbet om, at disse vil bekæmpe den svedlugt, vi alle oplever en gang imellem.

Hos woods_ ønsker vi altid, at du træffer de bedste valg for dig selv og din hud – derfor råder vi også altid til at undgå skadende ingredienser. Læs videre for at lære mere om vores argumenter for, at din deodorant skal være naturlig.

 


deodorant

Din deodorant kan indkapsle toksiner i kroppen

Vidste du, at sved i sig selv ikke lugter? Den ubehagelige lugt forårsages af en kemisk reaktion, som opstår, når saltet og vandet fra sveden blander sig med bakterier på huden.

Faktisk er der mange fordele ved at svede: Det hjælper både kroppen med at regulere sin temperatur og udleder samtidig toksiner fra vores system. Men da kemikalie-baserede deodoranter kan tilstoppe porerne, kan disse faktisk forhindre din krop i at udskille sved, som den skal – hvilket indkapsler bakterier og toksiner under huden, som kan lede til irriterende og ubehagelige reaktioner samt forstyrre hudens naturlige pH-balance. Derfor anbefaler vi altid, at du vælger en naturlig deodorant, som dækker og forhindrer lugten af sved, men stadig tillader din krop at svede, som den bør.

En naturlig deodorant balancerer hudens mikrobiome

Når vi hos woods_ siger, at vores produkter er formuleret til at styrke din huds sundhed og trivsel, mener vi fra top til tå. Vores Deo Roll-On er 99,5% naturlig og parfumefri, hvilket gør den perfekt til selv de mest sensitive hudtyper. Med sin veganske formular neutraliserer den effektivt mikroorganismer, der forårsager en ubehagelig lugt, mens den balancerer hudens mikrobiome (hudens naturlige økosystem) for at efterlade armhulerne friske, sunde og nærede.

En blanding af naturlig syre eksfolierer skånsomt armhulerne for at holde dem tørre hele dagen, mens økologisk agurk beroliger huden og beskytter dens naturlige barriere. Resultatet er et blødt, sundt og velduftende finish. Alt hvad vi elsker i én perfekt deodorant – fri for hårde, skadende og irriterende kemikalier. 

Bonus: Med sine naturlige ingredienser er det også den perfekte deodorant til gravide og ammende kvinder.