Som dessert for huden: Mød Ultra-Rich Cream

Like Dessert for the Skin: Meet Ultra-Rich Cream

Nu er den her endelig! Mød vores Ultra-Rich Cream; den seneste tilføjelse til vores woods_ familie af berigende produkter.

Cremen er sammensat af nærende ingredienser for at berolige og genoprette tør hud og samtidig pleje en skadet hudbarriere. Formålet? At efterlade huden sundere og synligt forbedret.

Læs med for at lære mere om alle fordelene, der nu kan blive en del af dine daglige ritualer.

 

Produktet, din hud har længtes efter

Vores hud arbejder hårdt hver eneste dag for at beskytte os mod skadelige påvirkninger – så hvis du spørger os, skylder vi vores hud at gengælde tjenesten med den rette pleje.

Når vores barriere er skadet eller i ubalance, vil den være mindre modstandsdygtig. Den vil derfor også være mere sårbar overfor udefrakommende trusler og de skadelige effekter, de kan medføre, som tørhed, irritation, ru tekstur og smertefulde flænger.

Vores Ultra-Rich Cream indeholder blandt andet en højaktiv kombination af 3% niacinamide, 2% C-vitamin samt hyaluronsyre for at støtte hudens barriere og styrke dens fugtbalance. Resultatet er silkeblød og glat hud, der også føles sundere indefra og ud. Så lad os dykke dybere ned i ingredienserne, der får magien til at ske i vores hud:

Niacinamide er en anerkendt multifunktionel ingrediens, som tilbyder huden adskillige fordele, fra at reducere synligheden af forstørrede porer til at udjævne en uensartet hudtone samt styrke hudens elasticitet og barriere.

C-Vitamin lysner mørke pletter og ujævne hudtoner, fremmer hudens naturlige kollagenproduktion og neutraliserer skader forårsaget af frie radikaler for at beskytte og styrke hudens barriere.

Hyalurosyre er en højaktiv ingrediens, som er elsket i hudplejeverdenen grundet sin evne til at absorbere og indkapsle vand i hudens dybeste lag for at efterlade den fyldig og silkeblød.

Naturligt blåbærolie og lipider fra mikroalger lægger sig som et beskyttende skjold på huden, som hjælper med at forebygge effekterne af stress og forurening.

Essentielle fedtsyrer besidder alsidige egenskaber. De både fugter og hjælper med at berolige samt genoprette huden og beskytter samtidig huden mod udefrakommende stressfaktorer for at forebygge tidlige alderstegn og bevare hudens sunde tilstand.

Med sin cremede konsistens og dybt nærende formel vil vores Ultra-Rich Cream være som dessert for huden efter dine daglige hudplejeritualer. Hvis tør og flagende hud er et problem, du er lidt for bekendt med, er denne creme måske præcis, hvad din hud har længtes efter. Brug den om morgenen eller aftenen – eller både morgen og aften.

Ultra-Rich Cream – ultra-nærende for huden

Takket være den potente formel, skal der ikke mere end en mængde på størrelse med et blåbær til for at bringe alle fordelene ved Ultra-Rich Cream til din hud. Og hos woods_ må du gerne kræve lidt ekstra af din daglige fugtighedscreme. Derfor leverer vores Ultra-Rich Cream ikke blot øjeblikkelig og intens fugt, men kombinationen af antioxidative og kollagenstimulerende ingredienser arbejder også i huden for at holde den beskyttet, beroliget og fugtmættet. Kort sagt er denne creme muligvis alt, din hud har længtes efter – samlet i ét produkt.

Spørgsmål & svar: Alt du skal vide om vores Ultra-Rich Cream

Vi er altid klar på at besvare alle jeres spørgsmål angående vores produkter – så vi har besluttet at komme jer lidt i forkøbet, da vi mener, at ærlighed skaber det bedste fundament for at vælge de rette produkter til præcis din hud. Så lad os dykke ned i det, du skal vide om vores Ultra-Rich Cream!

Hvad betyder det, at en formel er potent?

Hvis en formel er meget potent betyder det, at den indeholder en høj koncentration af aktive ingredienser. Aktive ingredienser er den type ingredienser, som ”performer” i huden og som medfører resultaterne. Med andre ord vil aktive ingredienser have effektiv indflydelse på din hud og de udfordringer, den skal afhjælpe. I dette tilfælde vil de aktive ingredienser eksempelvis arbejde for at forebygge tør, flagende, irriteret og skadet hud.

Indeholder Ultra-Rich Cream parfume?

Nej – vores Ultra-Rich Cream indeholder ikke nogle former for parfume.

Kan Ultra-Rich Cream bruges af kombinerede og olierede hudtyper?

Hvis du har kombineret hud, vil nogle områder af huden (ofte T-zonen) være olierede, mens andre vil være tørre. Vores Ultra-Rich Cream tilstopper ikke porerne, og den vil derfor ikke forstyrre de olierede områder af din hud.

Med sin alsidige formel kan produktet derfor også bruges af alle hudtyper, men er særligt velegnet til tør eller meget tør hud. Hvis du har olieret hud og er tilbøjelig til at udvikle urenheder og foretrækker en lettere konsistens, er vores 24-Hour Hydra Gel eller Daily Mineral Gel de perfekte kandidater. Det handler alt sammen om præference!

Bør jeg skifte til Ultra-Rich Cream om vinteren?

Igen kommer dette an på dine præferencer og din unikke hudtype. Dog kan det være yderst fordelagtigt at vælge en mere potent creme i de koldere måneder, da det kolde vejr kan forværre eksisterende problematikker som tørhed. Ultra-Rich Cream kan være en vigtig del af din rutine hele året rundt, særligt hvis du har tør hud, men kan være særligt fordelagtig om vinteren, når huden har brug for ekstra næring og omsorg.

Hvad er fordelene ved Ultra-Rich Cream – opsummeret?

Kort sagt kan Ultra-Rich Cream hjælpe med at forebygge tidlige alderstegn, hjælpe med at forsvare huden mod effekterne af stress og forurening, styrke og berolige en skadet barriere og samtidig tilføre intens fugt til hudens lag for at efterlade huden blødere og glattere – igen og igen.

 • Are you inhaling toxic skincare?

  Indånder du toksiner fra din hudpleje?

  Ny viden om potentielle sundhedsrisici har ført til en kontrovers omkring den ellers populære ingrediens mineralsk olie (også kendt som vaseline).

  Indånder du toksiner fra din hudpleje?

  Ny viden om potentielle sundhedsrisici har ført til en kontrovers omkring den ellers populære ingrediens mineralsk olie (også kendt som vaseline).

  Read more
 • Skin cycling: Is it worth the hype?

  Skin cycling – fup eller fakta?

  En ny dag, en ny hudplejetrend. Sådan kan det hvert fald føles med den overvældende strøm af nye hudplejetendenser, som florerer på de forskellige sociale medier. Derfor står vi som...

  Skin cycling – fup eller fakta?

  En ny dag, en ny hudplejetrend. Sådan kan det hvert fald føles med den overvældende strøm af nye hudplejetendenser, som florerer på de forskellige sociale medier. Derfor står vi som...

  Read more
 • Your guide to smoothing body care

  Vores tips til sund sommerhud

  Med sommeren følger højere temperaturer, og med højere temperaturer følger behovet for lettere beklædning. Derfor er vores mission med dette blogpost at sikre os, at du føler dig præcis så...

  Vores tips til sund sommerhud

  Med sommeren følger højere temperaturer, og med højere temperaturer følger behovet for lettere beklædning. Derfor er vores mission med dette blogpost at sikre os, at du føler dig præcis så...

  Read more