Mød vores håndplejekollektion

hand care collection

Skønhedsentusiaster kunne tale for evigt om vigtigheden af hudplejerutiner, der fornyer og forfrisker hudens overflade og minimerer tidlige tegn på aldring. Så hvorfor glemmer vi altid huden på vores hænder? Ligesom vores ansigt, er vores hænder eksponeret for utallige miljømæssige trusler hver dag. Tænk bare på UV-stråler, forurening og drastiske vejrændringer, som vores hud lider under, mens vi valser rundt i byen.

Hemmeligheden bag at bevare bløde, glatte og ungdommelige hænder er simpel: Det handler blot om at udvide dit hudplejeregime, så det plejer helt ud til fingerspidserne. woods_’ udvalg af håndpleje er en essentiel samling af alt, du behøver for at opnå smukke og nærende hænder med alt lige fra deres rensende egenskaber til deres intenst fugtende evner.

 

cleanse skin products

Rens

Den nye normal – omhyggelig håndvask efterfulgt af håndsprit – har efterladt vores hænder tørre, skadede og generelt oversete. En beroligende håndsæbe er nu blevet en luksuriøs behandling, som faktisk kan transformere den hårde håndvask til et plejende ritual.  

Derfor har vi hos woods_ skabt Aromatique Hydra Hand Wash – en forfriskende og super-fugtgivende håndsæbe, som dufter mildt af naturligt citrus, iris og rose. Som en modgift til de hårde, alkoholbaserede håndsprit, vil denne håndsæbe med sine anti-udtørrende effekter ikke forstyrre din huds naturlige olier, men berolige dine hænder efter hver eneste påføring. 

Vores håndsæbe er unikt formuleret til at beskytte din huds fugtbalance, mens tilførslen af økologisk aloe vera forfrisker og blødgør din hud. Formularen er beriget med højaktive, rensende spirulinaalger – kendt for deres anti-aging egenskaber – som forsvarer huden mod frie radikaler og andre toksiner for at bevare dine hænders ungdommelige udseende. 

Eksfoliér

Eksfoliering er et nøgleord i enhver hudplejerutine. Denne behandling fjerner ikke blot døde hudceller, men fremmer også en sund cellefornyelse, forbedrer hudens blodcirkulation og forbedrer absorberingen af dine fugtighedscremer. Alligevel giver vi os sjældent tid til at eksfoliere vores hænder. Vores nye Volcanic Grains Hand Wash med vulkansk rhyolit er skabt med formålet om at ændre dette – og bringer de utallige fordele ved eksfoliering direkte til dine fingerspidser.

Hver ingrediens i formularen er udvalgt til at efterlade dine hænder med en silkeblød fornemmelse, idet de naturlige lavakorn effektivt fjerner urenheder fra huden ved at frigøre døde hudceller fra overfladen. Påfør produktet på våd hud, massér det grundigt ind i hænderne, og rens produktet af med vand. Tilsætningen af glycerin – en fugtgivende agent, som absorberer fugt ind i det yderste lag af huden – sikrer, at huden efterlades fugtmættet. Med sin forfriskende duft af naturligt mint er vores eksfolierende håndsæbe i sandhed din nye hudpleje-helt. 

Fugt

Vintermånederne nærmer sig med hastige skridt, og temperaturerne begynder at falde – hvilket betyder, at tørre hænder for alvor begynder at blive en trussel. Heldigvis er woods_’Restoring Antioxidant Hand Lotion, spækket med berigende, aktive ingredienser og er ankommet lige i tide til at give nyt liv til tørre vinterhænder og indkapsle fugt i huden.

Med en berigende dosis vitamin E, økologisk sheasmør, havtorn og arganolie, fugter og udfylder denne genopbyggende lotion dybt i hudens lag, mens den tackler skadede og irriterede områder. Denne lotion er både let, hurtigabsorberende og leverer samtidig et øjeblikkeligt boost af fugt for at efterlade huden med et silkeblødt finish. 

Regulær påføring af vores håndcreme vil dermed sikre, at din hud holder sig blød og forebygger samtidig skader såsom flænger og sår. Med andre ord er woods_’ Repairing Hand Balm perfekt til at holde din hud fugtmættet og beskyttet på farten – hele dagen.