GUIDE: MASKERNE, DER HOLDER URENHEDER VÆK

mask guide

Tre perfekte trin til selvforkælelse.Vi elsker ansigtsmasker! Udover at nære og rense vores hud tilbyder de den perfekte mulighed for at tilføre hverdagen en smule selvforkælelse. Men lad os indse det – en dag i dit eget selskab med et udvalg af lækre hudplejeprodukter er sundt for både kroppen, sindet og sjælen. Opdag en række skønne masker og cremer, der ikke blot får din hud til at vise sig fra dens bedste side, men også vækker et lykkeligt sind og en sund sjæl. Læs videre mens vi vejleder dig til tre simple trin til at forkæle din hud derhjemme.

Læs videre mens vi vejleder dig til tre simple trin til at forkæle din hud derhjemme.

STEP 1: Vask dagen væk 

Ren hud er glad hud. Men vidste du, at næsten 5 ud af 10 kvinder ikke renser deres hud hver dag? Vi kan ikke sige det nok – nøglen til sund og smuk hud starter og slutter med ren hud. Vi har samlet tre gode grunde til, at du skal huske alle vigtighederne i at rense din hud – hver dag. 

Huden på dit ansigt er meget mere skrøbelig end andre dele af kroppen. Udover at holde den sund, er det alfa og omega at rense huden, når dagen er ovre, for at dine skønhedsprodukter kan have den optimale effekt. Når ansigtet er befriet fra make-up-rester, skidt, forurening og døde hudceller, har ingredienserne nemlig fri passage til at penetrere huden og gøre, hvad de skal gøre, uanset om det er at fugtmætte, opstramme eller blødgøre. 

Desuden er atmosfærisk forurening (som huden konstant er i kontakt med) en af de vigtigste årsager til at rense huden hver dag. Det er bevist, at smog og forurening på huden forårsager tidlige alderstegn og et usundt udseende, hvilket er grunden til, at det er vigtigt at rense huden for disse partikler og urenheder. 

Sidst, men ikke mindst; hvis du bruger make-up, er det en selvfølge, at det er en god idé at gøre kanvasset rent, så det er klart til en ny runde make-up dagen efter. Uanset hvad din hudtype er, bør du altid vælge en rens, som er fri for parfume og hårde sæber, der kan irritere og udtørre din hud. 

woods_' Daily Foaming Cleanser er perfekt til netop dette. Med sine milde, naturlige og aktive ingredienser modarbejder denne skønne rens tørhed og irritation for skånsomt at genoprette hudens naturlige pH-niveau.     

Så dér har du det. Tre perfekte grunde til, at du bør rense dagen væk – hver dag. 

Exfoliate and cleansing mask

STEP 2: Få en maske på! Eksofoliér og rens i dybden 

For nogen kan den daglige rens dog ikke gøre arbejdet alene. Observér din (rensede) hud i dagslys, og afgør dens stadie. Er den fedtet på overfladen? Er porerne store og tilstoppede? Har du urenheder eller andre ujævnheder, der generer dig? Så er det tid til en dyb rens. En god rensemaske gør en væsentlig forskel i at bekæmpe disse hverdagsudfordringer. 

Når du eksfolierer din hud, fjerner du det øverste lag af døde hudceller og bakterier. En dyb rensebehandling er derfor essentiel, hvis du vil rense din hud i dybden og ikke blot overfladisk. 

Hvis din hud tenderer til urenheder og bumser, er en muddermaske perfekt til at bekæmpe de tilstoppede porer, der forårsager uperfektheder. Vi anbefaler stærkt at bruge woods_' Deep Cleansing Mask en eller to gange om ugen. Vores maske renser ikke blot huden øjeblikkeligt, men også i dybden.

Maskens aktive ingredienser, eksempelvis bambuskul, som er særligt godt til olieret og kombineret hud samt til at modvirke urenheder, reducerer de usynlige forstadier til urenheder ved at trække urenhederne ud dybt fra hudens porer, mens glykolsyre effektivt fjerner døde hudceller for at efterlade huden skinnende, mere frisk og revitaliseret. 

Generelt kan man aldrig fugte huden for meget, og en nærende maske er god til alle hudtyper. Men alt med måde. Mens du måske er klar over hvor fantastisk, sjovt, effektivt og nemt det er at bruge en maske, bør du generelt ikke overdrive dit forbrug. Lyt til din hud, og observér dens reaktioner.

STEP 3: Afslut med et berigende serum og ansigtscreme 

Påfør et serum efter at have renset, og før du påfører din dagcreme. Husk altid at nære huden efter en god rens. På denne måde undgår du unødvendig tørhed og irritation – og opnår endda en glattere base til din make-up. Din hud vil lade dig vide, hvad den behøver – den svære del er at lytte til den. 

Vælg et serum, der møder din huds behov – eksempelvis at forebygge tidlige alderstegn. Hvis dette er tilfældet, bør du vælge et serum med anti-aging egenskaber, såsom vores Vitamin E Serum – et perfekt multifunktionelt produkt, som ikke indeholder parfumer, parabener eller farvestoffer. Beriget med naturligt aloe vera og agurk giver dette ansigtsserum huden et boost koncentreret, naturligt E-vitamin for at beskytte mod frie radikaler fra luftforurening. Derudover er en god ansigtscreme, som nærer huden, ikke til at komme udenom. Dog er den supervigtig. Vores Daily Hydra Cream er en let ansigtscreme, der fungerer som et skjold mod vind og kulde, som huden altid er eksponeret for, for at holde den glat og vitaliseret. 

Opdag vores brede rækkevidde af nøje udvalgte hudplejeprodukter, herunder vores best-sellers Daily Foaming Cleanser, Deep Cleansing Mask og Vitamin E Serum. 

For at opsummere... 

Vi håber, at du nød vores tre simple råd til, hvordan du kan forkæle din hud hjemmefra. Med disse metoder kan du være sikker på, at din hud vil have de bedste forudsætninger for at vedligeholde et smukt og sundt udseende. Giv huden den ekstra smule opmærksomhed, kærlighed og omsorg, den fortjener stol på os, det er værd at prøve. 

Psst… Den bedste tid på dagen at have din maske på, er faktisk så snart du træder ud af badet, da dampen vil åbne dine porer og efterlade din hud mere modtagelig overfor maskens fantastiske egenskaber.