Din guide til vores masker og deres fordele

mask guide

Tre perfekte trin til selvforkælelse.Vi elsker ansigtsmasker! Udover at nære og rense vores hud tilbyder de den perfekte mulighed for at tilføre hverdagen en smule selvforkælelse. Men lad os indse det – en dag i dit eget selskab med et udvalg af lækre hudplejeprodukter er sundt for både kroppen, sindet og sjælen. Opdag en række skønne masker og cremer, der ikke blot får din hud til at vise sig fra dens bedste side, men også vækker et lykkeligt sind og en sund sjæl. Læs videre mens vi vejleder dig til tre simple trin til at forkæle din hud derhjemme.

Læs videre mens vi vejleder dig til tre simple trin til at forkæle din hud derhjemme.

STEP 1: Vask dagen væk 

Ren hud er glad hud. Men vidste du, at næsten fem ud af ti kvinder ikke renser deres hud hver dag? Vi kan ikke sige det nok – nøglen til sund og glødende hud starter og slutter med ren hud. Vi har samlet tre af de vigtigste grunde til, at du bør rense din hud – hver dag. 

Huden i dit ansigt er væsentligt mere skrøbelig end andre dele af kroppen. Derfor er det vigtigt, at vi holder den beskyttet ved at rense, når dagen er ovre. Dette sikrer samtidig, at dine øvrige produkter kan absorberes nemmere og derfor tilbyde huden den mest optimale effekt.  Når ansigtet er fri for make-up-rester, skidt, forurening og døde hudceller, har ingredienserne nemlig fri passage til at penetrere huden og udføre deres pleje, uanset om det er at fugtmætte, opstramme eller blødgøre huden. 

Desuden er atmosfærisk forurening (som huden konstant er i kontakt med) en af de vigtigste årsager til at rense huden hver dag. Undersøgelser har nemlig vist, at smog og forurening kan skade hudens processer og forårsage skade, hvilket er grunden til, at det er vigtigt at rense huden for disse partikler og urenheder. 

Sidst, men ikke mindst; hvis du bruger make-up, er det en selvfølge, at det er en god idé at gøre kanvasset rent, så det er klart til en ny runde make-up dagen efter. Uanset hvad din hudtype er, bør du altid vælge en rens, som er fri for parfume og skrappe sulfater, da disse kan irritere og udtørre din hud. 

woods_' Daily Foaming Cleanser er perfekt til netop dette. Takket være sammensætningen af milde, naturlige og aktive ingredienser modarbejder denne berigende rens tørhed og irritation, mens den renser og forfrisker huden uden at forstyrre dens naturlige processer.

Så dér har du det. Tre gode grunde til, at du bør vaske dagen væk.

Exfoliate and cleansing mask

STEP 2: Rens huden i dybden 

For nogen kan den daglige rens dog ikke gøre arbejdet alene. Tag et kig på din (rensede) hud i dagslys, og vurdér dens tilstand. Er den fedtet på overfladen? Er porerne store og tilstoppede? Har du urenheder eller andre ujævnheder, der generer dig? Så er det sandsynligvis tid til en dybdegående rens. Her kommer eksfoliering ind i billedet.

Når du eksfolierer din hud, fjerner du laget af døde hudceller og bakterier, som kan ophobe sig på hudens overflader. Samtidig dykker din eksfoliering dybt ned i hudens porer for at oprense og fremme et ensartet resultat.

Hvis du døjer med tilbagevendende urenheder, er en muddermaske perfekt til at bekæmpe de tilstoppede porer, der kan ligge til grund for dem. Her er vores Deep Cleansing Mask en perfekt kandidat til opgaven – brug den en eller to gange om ugen for at lade masken rense huden indefra og ud og efterlade en mere jævn tone og tekstur.

Takket være de aktive ingredienser, eksempelvis bambuskul, som er særligt godt til olieret og kombineret hud samt til at modvirke urenheder, reduceres de usynlige forstadier til urenheder ved at trække urenhederne ud dybt fra hudens porer, mens glykolsyre effektivt fjerner døde hudceller for at efterlade huden glødende, mere frisk og revitaliseret. 

Generelt kan man aldrig give huden for meget fugt, og en nærende maske er god til alle hudtyper. Men alt med måde. Mens du måske er klar over hvor fantastisk, sjovt, effektivt og nemt det er at bruge en maske, bør du som med alt andet hudpleje undgå at gøre det ofter eend behøvet. Lyt til din hud, og vær opmærksom på dens reaktioner.

STEP 3: Afslut med et serum og ansigtscreme 

Påfør et serum efter at have renset huden, før du påfører din dagcreme. Husk altid at nære huden efter en god rens. På denne måde undgår du unødvendig tørhed og irritation – og opnår endda en glattere base til din make-up. Din hud vil lade dig vide, hvad den behøver – den svære del er at lytte til den. 

Vælg et serum, der møder din huds behov – det kan for eksempel være at forebygge tidlige alderstegn. Her kan du med fordel vælge et serum med anti-aging egenskaber, såsom vores Vitamin E Serum – et perfekt multifunktionelt produkt, som ikke indeholder parfumer, parabener eller farvestoffer. Formularen er beriget med naturligt aloe vera og agurkekestrakt, hvilket tildeler huden et boost af koncentreret, naturligt E-vitamin, som hjælper med at beskytte huden mod frie radikaler fra luftforurening. Derudover er en god ansigtscreme, som nærer huden, en essentiel del af enhver plejende rutine. Vores Daily Hydra Cream er en let ansigtscreme, der fungerer som et skjold mod vind og kulde, som huden altid er eksponeret for, for at holde den glat og vitaliseret. 

Opdag vores udvalg af hudplejeprodukter på vores hjemmeside. Her kan du blandt andet finde vores best-sellers Daily Foaming Cleanser, Deep Cleansing Mask og Vitamin E Serum. 

For at opsummere... 

Vi håber, at vores tips kan hjælpe dig på vej til at forkæle din hud, som den fortjener. Med disse metoder kan du være sikker på, at din hud vil have de bedste forudsætninger for at vedligeholde et smukt og sundt udseende. Giv huden den ekstra smule opmærksomhed, kærlighed og omsorg, den fortjener stol på os, det er værd at prøve. 

Psst… Den bedste tid på dagen at have din maske på, er faktisk så snart du træder ud af badet, da dampen vil åbne dine porer og efterlade din hud mere modtagelig overfor maskens fantastiske egenskaber.

 • Are you inhaling toxic skincare?

  Indånder du toksiner fra din hudpleje?

  Ny viden om potentielle sundhedsrisici har ført til en kontrovers omkring den ellers populære ingrediens mineralsk olie (også kendt som vaseline).

  Indånder du toksiner fra din hudpleje?

  Ny viden om potentielle sundhedsrisici har ført til en kontrovers omkring den ellers populære ingrediens mineralsk olie (også kendt som vaseline).

  Read more
 • Skin cycling: Is it worth the hype?

  Skin cycling – fup eller fakta?

  En ny dag, en ny hudplejetrend. Sådan kan det hvert fald føles med den overvældende strøm af nye hudplejetendenser, som florerer på de forskellige sociale medier. Derfor står vi som...

  Skin cycling – fup eller fakta?

  En ny dag, en ny hudplejetrend. Sådan kan det hvert fald føles med den overvældende strøm af nye hudplejetendenser, som florerer på de forskellige sociale medier. Derfor står vi som...

  Read more
 • Your guide to smoothing body care

  Vores tips til sund sommerhud

  Med sommeren følger højere temperaturer, og med højere temperaturer følger behovet for lettere beklædning. Derfor er vores mission med dette blogpost at sikre os, at du føler dig præcis så...

  Vores tips til sund sommerhud

  Med sommeren følger højere temperaturer, og med højere temperaturer følger behovet for lettere beklædning. Derfor er vores mission med dette blogpost at sikre os, at du føler dig præcis så...

  Read more