Kickstart 2023 med disse 4 gode vaner

Healthy Habits

Udover farverigt fyrværkeri, der oplyser himlen, og sjove festhatte, følger der for mange med nytåret også en række nytårsfortsæt. Som mange andre betragter vi hos woods_ også nytåret som et nyt kapitel fyldt med nye muligheder. Dette betyder også, at årsskiftet er det ideelle tidspunkt at inkorporere nye, sunde vaner for at starte året stærkt ud – og fortsætte det sådan.

I dette blogpost præsenterer vi fire essentielle vaner, som kan hjælpe med at holde dit sind, krop og hud sund og glad igennem 2023 (og fremadrettet).

Udover farverigt fyrværkeri, der oplyser himlen, og sjove festhatte, følger der for mange med nytåret også ofte en række nytårsforsæt. Som mange andre betragter vi hos woods_ også nytåret som et nyt kapitel fyldt med nye muligheder, hvilket også betyder, at årsskiftet er det ideelle tidspunkt at inkorporere nye, sunde vaner for at starte året stærkt ud – og fortsætte det sådan.   

I præsenterer vi fire essentielle vaner, som kan hjælpe med at holde dit sind, krop og hud sund og glad igennem 2023 (og fremadrettet!). 

VITAMINRIG INDEFRA OG UD 

Vitaminer fremmer ikke blot vores krops funktioner, men spiller også en vigtig rolle i hvordan vi har det (og ser ud). At få den rette mængde vitaminer er derfor afgørende af forskellige årsager – men vores kroppe er ikke det eneste, vitaminer kan nære og styrke. Faktisk er der adskillige fordele ved at påføre vitaminrig hudpleje topisk, da disse produkter kan hjælpe med at bekæmpe forskellige hudproblematikker og efterlade vores hud optimeret og synligt sundere. 

Konklusionen? At indtage vitaminer via vores diæt er ikke den eneste måde, vi kan lade os berige af deres skønne effekter. 

STRUKTUR, STRUKTUR, STRUKTUR 

Nogle mener, at dit værelse afspejler dit sind – men uanset om du trives i organiseret kaos eller ikke kan slappe af medmindre hvert hjørne er pletfrit, kan fyldte to-do lister øge vores stress niveau og få planer, du oprindeligt så frem til, til at virke uoverskuelige. Og sådan skal det ikke være!  

Med struktur følger et overblik over dine planer som også kan give plads til noget velfortjent dig-tid. Her er måderne vi holder vores hoved beroliget, når to-do listen bliver lidt for lang: 

1# LAV MADPLANER

Mange dropper dette trick, fordi de tror, at det kræver for meget tid – men i virkeligheden kan en madplan spare dig en masse tid, penge og indkøbsture. At sætte dig ned i måske 20 minutter og planlægge dine måltider kan desuden hjælpe dig med at holde en balanceret diæt. Og hvis du er en af de personer, som ofte er på farten, kan du gøre dine måltider fryservenlige (du ville blive overrasket, hvis du googler mulighederne!), invitere venner over eller gemme det til frokost! Nemmere bliver det ikke. 

2# SKRIV DINE PLANER PÅ EN TO-DO LISTE ELLER KALENDER

Dette vil ikke blot sikre, at du ikke glemmer nogle vigtige opgaver eller planer, men det vil også give dig et værdifuldt overblik – og lad os være ærlige, intet føles mere berigende end at krydse de små bokse af. 

3# FÅ EN DAGBOG 

For nogle er en dagbog en stabil del af deres daglige rutiner – for andre er den et levn af nostalgi fra folkeskolen. Uanset hvad kan en dagbog være en effektiv måde at navigere i dine tanker og følelser, og mange oplever en følelse af lettelse efter at have nedskrevet deres frustrationer, bekymringer eller frygt. Samtidig vil det give dig en følelse af at dele dine tanker, mens du stadig holder private ting private.  

BEDRE NÆTTER ER LIG MED BEDRE DAGE 

Det er ikke den bedst holdte hemmelighed, at en god nattesøvn har stor effekt på hvordan vi har det, ser ud og fungerer generelt. At få en god søvn vil både efterlade dig energiberiget og forberedt til den kommende dag, men da din krops regeneringsproces foregår om natten, vil det også fremme din krop og huds overordnede sundhed.  

AT BLIVE STÆRKERE - OGSÅ DIN HUD

Når januar starter, marcherer vi i flok ned til fitness… 

Nej, men helt seriøst. Mange af os betragter nytåret som en ideel mulighed for at kickstarte en sund træningsrutine – det handler blot om at finde ud af, hvad der virker for dig.  

Men når du løber de mange kilometer og løfter utallige kilo for at opbygge din krop, må du ikke glemme din hud i processen. 

Mød Contouring Facial Roller og Gua Sha – dit ansigts nye personlige trænere. Baseret på gamle, helende teknikker, tildeler vores Sculpting Face Gua Sha huden en kølende, beroligende og stærk dybdegående massage for at lindre muskelspændinger, fremme lymfatisk drænage og blodcirkulation, og samtidig opstramme huden. Vores Contouring Facial Roller tildeler huden en udglattende massage, stimulerer sund bloddistribution og opstrammer og løfter samtidig huden. Perfekt til de selvplejende dage, vi nævnte tidligere! 


Facial Roller

NYT ÅR, NY MIG (… på vej)! 

Som med alt andet handler nye og sunde vaner alt sammen om kontinuitet. Men når det bliver svært at holde ved de gode vaner, så flyt dit fokus fra den dag, du glemte din nye vane, til den dag, der venter forude – for hver dag er en ny chance. Og husk: At inkorporere sunde vaner i din hverdag er ikke noget, der sker over natten – men vi lover, at det bliver nemmere med tiden. Og tro os, det er det værd.