SKIN CONCERN

Rynker

Rynker er en naturlig del af at blive ældre, og langt de fleste vil få dem på et givent tidspunkt. Dog findes der i dag flere midler end nogensinde til at hjælpe med at reducere synligheden af dem, og vi er heldigvis godt informerede om, hvilke faktorer, som kan accelerere disse alderstegn. Læs videre for atre mere om, hvordan du holder din hud sund og stærk, så du sikrer, at den ældes med ynde. 

En rutine skræddersyet til rynker 

En rutine til minimering og forebyggelse af rynker kræver beskyttende og behandlende ingredienser. Fyld din hudplejehylde med disse stærke produkter for at holde din hud glat og sund (produkterne fremgår i den ideelle rækkefølge til din rutine): 

Rynker

En rutine skræddersyet til rynker 

En rutine til minimering og forebyggelse af rynker kræver beskyttende og behandlende ingredienser. 

Fyld din hudplejehylde med disse stærke produkter for at holde din hud glat og sund (produkterne fremgår i den ideelle rækkefølge til din rutine):  

Cleansing Balm: 100% naturlige renseaktiver og 100% forkælende. Hold din hud frisk og ren med denne vitaminrige, oliebaserede rens. 

Vitamin Lifting Serum: Et stærkt serum med en høj koncentration af aktive ingredienser, heriblandt argireline, som arbejder for at efterlade huden synligt blødere og med en ungdommelig glød. 

Vitamin A Treatment Cream: En let creme, som fremmer hudens naturlige kollagenproduktion og igangsætter cellefornyelsen for at efterlade huden balanceret, fast og revitaliseret. 

Facial Sunscreen SPF50: Hold huden beskyttet med denne nærende, bredspektrede solcreme med SPF50. 

Intense Peel Mask: Hold huden glansfuld og ungdommelig Med Intense Peel Mask. Brug den en gang om ugen for at nyde dens opstrammende, revitaliserende effekter. 

Hvorfor får jeg rynker?

I takt med at vi bliver ældre, bliver vores hud også mindre fast og mere skrøbelig. Dette skyldes en kombination af, at vores naturlige kollagen- og olieproduktion sænkes, samtidig med at elasticiteten i vores hud svækkes. Derudover svækkes også hudens indhold af hyaluronsyre – en naturlig ingrediens, der holder vores hud fugtmættet og giver den sit glødende udseende og silkebløde følelse. Disse processer fører til, at huden med tiden bliver tørrere og mindre spændstig, hvilket kan efterlade huden med et træt udseende samt føre til rynker og fine linjer. Selvom dette ikke er en populær proces, er det helt naturligt og blot en del af at blive ældre. Hvornår du får rynker, og hvordan de udvikler sig på huden, kan variere fra hud til hud, afhængigt af din genetik såvel som din livsstil. Dog mener mange, at det kan give god mening at investere i produkter, som forebygger tidlige og synlige alderstegn så tidligt som i begyndelsen af 20’erne – og hos woods_ er vi helt enige, for en beskyttende rutine kan aldrig andet end at gavne.

Hvordan behandler jeg rynker?

Når det kommer til at forebygge rynker og tidlige alderstegn, er nøgleordet fugt. Da en sund fugtbalance kan hjælpe med at holde huden smidig og fyldig, vil fugtmættet hud nemlig ikke være lige så tilbøjelig til at løsnes eller udvikle alderstegn. Derudover vil gennemfugtet hud synligt se mere opstrammet og silkeblød ud, hvilket kan fremme den ungdommelige glød, vi alle er så vilde med. Rynker er nemmere at forebygge end at fjerne fuldkomment. Og selvom de er helt naturlige og en uundgåelig del af at blive ældre, findes der måder, hvorpå du kan forhindre, at de udvikles for tidligt på huden. Soleksponering er en af de mest afgørende udløsere af rynker, men faktorer såsom forurening, en skrap hudplejerutine samt rygning er også nogle af de mest kendte årsager. Derfor er det en god idé at dobbelttjekke dine rutiner – og vi har gjort det nemt for dig at gøre dette med en lille tjekliste til at skabe en beskyttende rutine til din hud: Inkorporer et beskyttende lag solcreme som det sidste trin i din rutine, hvis du ikke allerede har gjort det. Drop skrappe produkter som renseservietter, der tvinger dig til at trække i huden. Disse indeholder nemlig også ofte hårde renseaktiver, som afrenser hudens naturlige olier. Vælg ingredienser, som beskytter huden og styrker dens forsvar overfor forurening. Fugt en masse! Hvis rynkerne allerede har udviklet sig på din hud – uanset om vi snakker fine linjer eller dybe rynker – har vi brug for et dybere dyk ned i vores ingrediensleksikon for at finde behandlende ingredienser.

Essentielle ingredienser til rynker

Hvis formålet er at minimere synligheden af rynker, skal du introducere de stærke ingredienser argireline, niacinamide og vitamin A til din rutine. Argireline er også kendt som naturligt botox grundet peptidens evne til at fremme hudens kollagenproduktion og sænke de muskelbevægelser, der fører til rynkeformering. Niacinamide er anerkendt i hudplejeverdenen for sine mange egenskaber, heriblandt evnerne til at minimere fine linjer og rynker samt behandle hyperpigmentering og beskytte mod solskader. Kunne vi bede om mere? Vitamin A er et stærkt vitamin, som arbejder dybt i hudens celler for at reducere tidlige alderstegn og stabilisere pigmentering. Ved kontinuerligt brug kan dette stærke produkt fremme effekter selv dybt i rynkerne.