100% CO2-kompenseret fragt – hver gang 

Hos woods_ stræber vi altid efter at beskytte den natur, som beriger os hver dag – både i vores dagligdag og i vores hudplejeprodukter med essentielle, nærende ingredienser. Derfor har vi valgt at indgå et samarbejde med det miljøvenlige projekt Planet App via Shopify, som gør det muligt for vores leveringer at være 100% CO2-kompenserede. Hver eneste gang.  

SÅDAN VIRKER DET

Hver måned udregner Planet App den totale CO2-udledning genereret af vores leveringer, hvorefter vi donerer et beløb tilsvarende dette til projekter, som dækker leveringernes miljømæssige omkostninger. Herved sikres det, at vores leveringer kan gøres 100% CO2-neutrale.  Samarbejdet giver os muligheden for at reducere vores klimaaftryk og samtidig støtte miljøvenlige projekter i woods_’ ånd. Dette er selvfølgelig helt gratis for dig, men det gør en betydelig forskel for vores klima og naturen, der omgiver os.  

HVOR FORSKELLEN KAN MÆRKES

Med vores støtte til Planet App hjælper vi også med at finanserne innovative projekter såsom genplantning af skove og sikker opbevaring af CO2 – en proces, hvor en given mængde carbon udvindes fra atmosfæren og opbevares i længere perioder for derved at reducere forurening. Hvad disse initiativer har til fælles er, at de alle deler ét mål: At beskytte den planet, vi holder så meget af. Et mål, vi også deler. 

DIN DEL

Disse små og vigtige tiltag er, hvad der hjælper os med at sikre og beskytte vores miljø og økosystem i håbet om, at mange generationer efter os også vil nyde godt af dem. Når du shopper hos woods_ copenhagen, vælger du derfor ansvarlig hudpleje, både i produkternes naturlige ingredienser og ansvarlige produktion, men også i deres 100% CO2-kompenserede levering. Tak for det 💚

Explore our bestsellers