Alle fordelene ved kropsolie

body oil

Du har måske efterhånden fuldt overblik over de fantastiske og berigende produkter til dit ansigt og hænder – men glem ikke  din krop. Introducer en kropsolie til dine plejende rutiner. Disse kan nemlig være hemmeligheden bag sund og smuk hud. Kropsolier har ikke blot terapeutisk effekt efter et varmt bad, men de tilfører også øjeblikkelig fugt og indkapsler fugt i huden for at efterlade den fugtmættet og glødende.

Nedenfor har vi samlet treskønne fordele ved kropsolie samt grundene til, hvorfor du bør tilføje en kropsolie til dine rutiner.

Kropsolie eller bodylotion?

Den ene ekskluderer ikke den anden – de giver bare effekt på hver deres måde, og sammen arbejder de som det ultimative makkerpar. Både kropsolie og body lotions er designet til at fugte og nære vores hud. Dog kan forskellen mellem de to findes i deres sammensætning, og hvordan de absorberes. Kropsolie virker måske som et fjernt alternativ, men det er faktisk den perfekte erstatning til body lotion, idet den synker dybt ind i hudens ydre lag for at optimere huden og efterlade den med en ensartet tone. Olien er rig på fedtsyrer såsom omega 3, 6, 7 og 9 som balancerer, nærer og fugter huden. Der er derfor mange faktorer, der forklarer, hvorfor en kropsolie er den essentielle investering, men den vigtigste grund er oliens evne til at genoprette og beskytte huden. 

Kropsolie er sammensat af molekyler og beroligende olier, der hurtigt absorberes i hudens lag for at maksimere din huds fugtindhold. Vigtigst af alt skaber kropsolie en barriere, der beskytter huden mod forurening, snavs og andre udefrakommende trusler.

Den ultimative genvej til sund og blød hud? Ja tak!

Så hvorfor skal du vælge en kropsolie? Kropsolie nærer din hud i dybden og styrker den yderste, beskyttende barriere. Lad os gennemgå nogle af de vigtigste fordele.

nourishing body oil

FORDEL #1: Resultaterne taler for sig selv

Vores hud producerer sin egen naturlige olie kaldet lipider. Kort fortalt er disse hudens eget naturlige fedt. Lipiderne hjælper med at holde huden fugtmættet og styrker dens regenereringsproces. Samtidig arbejder lipiderne i huden for at holde snavs, urenheder og andre trusler ude.

Kropsolie imiterer de naturlige olier, din hud selv producerer, hvilket betyder, at din hud vil byde varmt velkommen til dette velkendte næringsstof. Og det bedste af det hele? Kropsoliens hemmelighed er dens potens. Den høje koncentration gør den ideel til alle hudtyper (selv kompleks og olieret) men særligt til tør, meget tør og sensitiv hud.  

Den vigtigste faktor, der bør påvirke din endelige beslutning, er din hud. Find ud af hvilken mængde fugt, din krop har brug for – faktisk behøver du ikke vælge. Du kan give både kropsolie og lotion et forsøg – begge produkter er yderst effektive, og i sidste ende handler det om, hvad din krop har brug for. Du kan endda med fordel tilføje begge dele til din rutine. Tilføj blot et par dråber kropsolie til din yndlings body lotion for at booste din huds fugtindhold, eller brug olien under din dagcreme – og vær ikke bange for, om din hud vil skinne, for vores kropsolie efterlader en mat overflade. Hvis du stadig synes, at olier giver for meget fugt i løbet af dagen, så brug den under din natcreme, og lad den penetrere huden, mens du sover. 

FORDEL #2: Kropsolie holder længere 

Når det kommer til kropsolier, kan man komme langt med en smule. En anden fordelagtig effekt ved at bruge en olie er nemlig, hvor længe du kan bruge den. En kropsolie er ekstremt holdbar, og du vil blive overrasket over, hvor langt du kan komme med blot et par dråber.

Vores Nourishing Body Oil er sammensat med 100% naturlige og økologiske baser for at supplere den endeløse liste af fordele og næringsstoffer, olien vil tilbyde din hud. Vores kropsolie er lavet af rene og skandinaviske essentielle olier som multebær og blåbærfrøolie for at blødgøre, berolige og genopbygge huden. Samtidig vil olien forebygge tørhed, fremme smidighed og modvirke tidlige tegn på aldring ved at lysne, nære og beskytte huden. Med andre ord vil din olie give din hud nyt liv og efterlade den med en sund og varm glød.

Påfør din olie, mens din hud stadig er lidt fugtig efter dit bad. Her har huden nemlig særligt brug for ekstra fugt og er derfor mere modtagelig overfor de berigende fordelene. Hvis du er i et rigtig søndags-selvpleje-humør, kan du tilføje et par dråber af olien til dit varme bad. Mens du blødgør, vil kropsolien og badevandet skånsomt fugte din hud. Så er det pengene værd? Svaret er et åbenlyst ja!

Psst… Sundhed og skønhed kommer indefra – og vores kropsolie består af så rene ingredienser, at den endda er sikker at spise. Men vi ville nu anbefale, at du holder dig til at påføre den på huden.