5 gode (realistiske) vaner til 2024

REALISTIC RESOLUTIONS: SUPERCHARGE YOUR 2024 ROUTINE

Det her er året. Året, hvor jeg når mine økonomiske mål. Året, hvor jeg kommer i den bedste form nogensinde. Året, hvor jeg får de bedste karakterer, træner hver dag og kun spiser frugt og grønsager.  

Vi har alle været der. Med nytåret følger ofte en række forventninger til en ny og forbedret version af os selv. Men nogle gange skal vi lige tage et skridt tilbage og indse, at progression altså ikke sker fra den ene dag til den anden. 

Men det nye år giver også mulighed for en frisk start – og det er oplagt at gribe denne mulighed for at kickstarte nye, sunde (læs: realistiske) vaner.

Det betyder også, at du måske ikke behøver vende alle dine daglige ritualer helt på hovedet – nogle gange er det nok at skrue lidt på nogle af vanerne. Hold det realistisk, opnåeligt og motiverende. Derefter kan du gradvist øge dine mål, som du når længere i processen. Læs med, mens vi gennemgår nogle af de trin, som kan virke små, men som faktisk kan have stor indflydelse på dit overordnede 2024. 

Red din seng hver dag

Det kan være svært at overskue til at starte med – lige indtil det bliver en vane. Og alligevel har vi en tendens til at undervurdere hvor stor en forskel, det kan gøre. At rede din seng hver morgen hjælper nemlig ikke alene med at forbedre dit værelses æstetik, men kan være en god måde at starte sin produktive agenda fra morgenstunden. Så når du først er rullet ud af sengen, kan det virkelig betale sig at bruge et ekstra minut på at lægge dynerne og puderne pænt frem. Hvem ved, måske kan det hjælpe med at forebygge, at vi dykker direkte tilbage ned i sengen, efter vi træder ind ad døren efter en lang dag. Husk: Sunde vaner avler sunde vaner. 

Skab sunde ritualer inden sengetid

Vi er med – søvn er vigtigt! Faktisk nævnte vi også vigtigheden af søvn i sidste års blogpost. Dog kan det være lettere sagt end gjort at opbygge et sundt søvnmønster. Mange af os kan opleve at blive holdt vågen i timevis grundet tankemylder, hvilket kan efterlade os med mørke rander under øjnene og et lavt energiniveau til at indtage den følgende dag. Men nogle gange kan det, du gør, før du rammer puden, have stor indflydelse på, hvor nemt du falder i søvn. Generelt anbefales det, at man fralægger sig elektronik 30 minutter før sengetid for den bedste søvn. Derudover har forskning vist, at yoga kan have positiv indvirkning på vores søvnkvalitet og generelle søvnmønster. Når vi dyrker yoga, eller anden form for meditation, øver vi os nemlig i vejrtrækningsmønstre og bevægelser, som kan hjælpe med at lindre stress og muskelspændinger i kroppen.

Hos woods_ foretrækker vi også at pleje os selv med en beroligende hudplejerutine inden sengetid, hvor vi kan bruge god tid på at massere produkterne godt ind i huden og komme helt ned i gear. Det er også en god måde at fortælle vores hjerner, at nu er det altså sengetid. Derefter er en god bog eller dagbog et godt alternativ til at gribe ud efter fjernbetjeningen eller mobiltelefonen. Faktisk oplever vi ofte at det, at skrive tankerne ned, kan hjælpe med at få dem ud af vores hoved og derved hjælpe med at forebygge det plagende tankemylder, der kan holde mange af os vågne.

Vask dine børster, tak!

Drømmer du om glat og ensartet hud? Så skal du i gang med at rense – og det er ikke (kun) din hud, vi snakker om. Alt for mange glemmer at rense deres make-up børster ugentligt, hvilket giver bakterier og gammelt, overskydende produkt direkte adgang til deres hud. Så gør det til et ritual at vaske dine make-up børster 1-2 gange om ugen for at forebygge uønskede effekter som urenheder, tilstoppede porer og irritation.  

Vores Daily Foaming Cleanser er formuleret med 100% naturlige renseaktiver, som skånsomt fjerner ophobning af snavs, døde hudceller og make-up – og du kan derfor med fordel bruge den til at rense dine make-up børster. Massér forsigtigt produktet ind i hårstråene og rens derefter med lunkent vand for at se den brunlige, overskydende substans løbe ned i håndvasken og fryd dig over, at den aldrig nåede din hud! Det tager kun et par minutter, men kan gøre en stor forskel for dine resultater.

Anerkend din taknemmelighed

Det er så nemt at fokusere på de svære, negative ting i vores liv – vi kender det godt. Derfor skal vi nogle gange beslutte os for at gøre en aktiv forskel for at ændre vores tankegang. Prøv bevidst at vende din opmærksomhed mod de ting, du faktisk er taknemmelig for. Det kan være store ting som din familie, venner og din sundhed, men mindre ting som det at kunne svømme en tur, læse din yndlingsbog, skråle din yndlingssang og at spise en dessert til aftensmad en tilfældig hverdagsaften er lige så vigtige – og måske endda vigtigere, end vi anerkender. Det kan føles banalt, men hvis du gør det ofte nok, kan du måske vænne din hjerne af med at hyperfokusere på alt det negative.

Brug solcreme – altid

Uanset om solen skinner, eller det står ned i stænger, rækker vi ud efter solcremen. Med evnen til at forebygge skade fra forurening og UV-stråler, er det ikke svært at forstå, hvorfor dette produkt er en obligatorisk del af enhver rutine. Ja, også selvom det regner. Ja, også selvom det er skyet. Ja, også selvom det sner. Ja, især når solen skinner.

Solen og dens stråler er stærke – også stærkere, end vi måske kan forstå. De kan penetrere og reflektere sig på adskillige substanser og overflader – så det er altid vigtigt at dække huden med et skjold af solfaktor. Tro os, din hud vil takke dig.

 • Skin cycling: Is it worth the hype?

  Skin cycling – fup eller fakta?

  En ny dag, en ny hudplejetrend. Sådan kan det hvert fald føles med den overvældende strøm af nye hudplejetendenser, som florerer på de forskellige sociale medier. Derfor står vi som...

  Skin cycling – fup eller fakta?

  En ny dag, en ny hudplejetrend. Sådan kan det hvert fald føles med den overvældende strøm af nye hudplejetendenser, som florerer på de forskellige sociale medier. Derfor står vi som...

  Read more
 • Your guide to smoothing body care

  Vores tips til sund sommerhud

  Med sommeren følger højere temperaturer, og med højere temperaturer følger behovet for lettere beklædning. Derfor er vores mission med dette blogpost at sikre os, at du føler dig præcis så...

  Vores tips til sund sommerhud

  Med sommeren følger højere temperaturer, og med højere temperaturer følger behovet for lettere beklædning. Derfor er vores mission med dette blogpost at sikre os, at du føler dig præcis så...

  Read more
 • Busting buzzwords: Your skincare glossary

  Din guide til hudpleje termer

  Keratolytiske, aktive og okklusive ingredienser… Hudplejens ABC kan være kompleks, og det er ikke altid nemt at gennemskue, hvad de lange flotte ord egentlig dækker over – eller hvad de kan...

  Din guide til hudpleje termer

  Keratolytiske, aktive og okklusive ingredienser… Hudplejens ABC kan være kompleks, og det er ikke altid nemt at gennemskue, hvad de lange flotte ord egentlig dækker over – eller hvad de kan...

  Read more