Hvordan niacinamide kan optimere din hud

niacinamide product

Du troede måske, at vi havde været igennem alle superstjerne-ingredienserne? Sandheden er, at vi har gemt den bedste til sidst: Niacinamide.En multifunktionel hudplejehelt, som kan bekæmpe en lang række hudplejeproblemer – lige fra at styrke hudens barrierefunktion til at reparere skader på huden og stimulere kollagenproduktionen. 

Hvorfor du skal bruge niacinamide

Det bliver et klart ja tak til niacinamide herfra! Niacinamide er nemlig hudplejeverdenens næste superingrediens, som kan tilbyde din hud en masse berigende fordele. Niacinamide hjælper ikke blot med at dulme irriteret hud (ved at berolige irritation og rødme), men det modvirker også hyperpigmentering og rynker og fremmer samtidig smidighed og opstrammer huden, mens det forebygger skade fra frie radikaler i huden. Kan vi bede om mere? 

Studier har også vist, at niacinamide har evnen til at reducere tidlige symptomer på rosacea ved at øge hudens fugtindhold og styrke barrierefunktionen – hvilket også vil hjælpe med at forebygge fremtidige urenheder. Men hæng på – listen af fordele fortsætter. Når du bruger dit niacinamideholdige produkt sammen med andre aktive komponenter, kan det endda forbedre disse øvrige produkters egenskaber. Prøv for eksempel at kombinere dit niacinamideprodukt med hyaluronsyre for at styrke produktets absorberingsevne.  

Niacinamide træder dermed ud fra mængden takket være dets evne til at arbejde med nærmest alle hudplejeproblemer og hudtyper. Det kan variere blandt produkter, men de fleste formuleringer indeholder en koncentration af niacinamide på 5% eller mindre – dette er eksempelvis også tilfældet for woods_' Nicinamide Lifting Mist.

Hvad er niacinamide?

Men hvad er niacinamide, og hvordan bruger vi det? Niacinamide hører til kategorien af B3 vitaminer – et særligt stærkt og vandopløsende næringsstof, der arbejder med de naturlige substanser i din hud, som kan øge kollagen- og ceramideproduktionen. Niacinamide er en af vores mest studerede hudplejeingredienser grundet dets unikke, multifunktionelle egenskaber. Over tid svækkes hudens indhold af ceramider, hvilket efterlader den sårbar overfor alle typer hudproblemer. Denne reaktion kan resultere i eksempelvis tør og flagende hud med tiltagende sensitivitet. Niacinamide hjælper med at forny og beskytte hudens overflade ved at forebygge fugttab og fremme hudens naturlige produktion af støttende ceramider. 

FARVEL URENHEDER, PIGMENTERING OG RYNKER OG...

Det ser måske ikke sådan ud på overfladen, men din hud (særligt epidermis – det yderste lag af din hud) arbejder konstant hårdt på at beskytte de andre lag i huden.  

Niacinamide har mange egenskaber, men vigtigst af alt virker det faktisk. For at opsummere har vi nedenfor listet nogle af de fordele, niacinamide kan tilbyde din hud – for alle hudtyper kan drage nytte af at inkludere niacinamide i deres daglige hudplejerutiner. For at opnå synlige effekter bør du påføre niacinamide to gange om dagen (morgen og aften) på ren hud – og for at opnå de bedst mulige resultater, kan du bruge en niacinamide mist, der penetrerer huden mere direkte. 

Studier har vist, at niacinamide: 

 • Regulerer hudens olieproduktion og derved forebygger en overproduktion af sebum.  
 • Minimerer synligheden af porer, hvilket hjælper med at holde huden glat og fugtmættet.
 • Behandler hyperpigmentering ved at sikre en jævn fordeling af pigmenter for at minimere synligheden af eksempelvis solskader og andre pletter.  
 • Minimerer fine linjer og rynker ved at skabe et 100% naturligt forsvar og opstramme huden. 
 • Niacinamide leder til en øget proteinsyntese – eksempelvis en opbygning af keratin; en komponent, der styrker barrierens funktion og derved hudens immunitet. 
 • Dulmer irriteret hud ved at reducere inflammation og fremskynde helingsprocesser.

niacinamide lifting mist

Klar, parat, forfrisk!
Niacinamide Lifting Mist

En god ansigtsmist kan udføre mirakler, især på farten, på et fly, hvor aircondition kan udtørre huden, eller på solskadet hud. Fra afkølende egenskaber til at tildele intens fugt – vores Niacinamide Lifting Mist forfrisker huden ved at vække og løfte den, mens den samtidig beriger med en masse fugt. 

Der har været stor udvikling i hudplejeprodukter, og der findes en del derude. Heldigvis er fokus mere og mere på at kunne dokumentere, at ingredienserne i produkterne faktisk virker. Dette er præcis, hvad woods_ copenhagen gør med alle produkter: Tillader kvalitet og effektivitet at gå hånd i hånd.

Med sine både forebyggende og beroligende kompetencer er denne power-pakkede mist beriget med nøgleingredienser som niacinamide, der forbedrer hudens smidighed og glød, beroligende og afkølende økologisk agurk samt aktiverende aloe vera. Og produktet kan endda påføres over make-up. 

Den forfrisker og blødgør med sit unikke indhold af vitaminer, antioxidanter og mineraler - tjek! Den er pakket med nærende aloe vera, som renser og beroliger - tjek! Den har et højt indhold af niacinamide, der opstrammer huden og forebygger tidlige tegn på aldring, hyperpigmentering og urenheder – tjek! 

Hvordan? 

Luk dine øjne, hold sprayen omkring 30 centimeter fra ansigtet, og sprøjt på ansigt, hals og bryst. Påfør din Niacinamide Lifting Mist efter at have renset din hud (morgen og aften) og før produkter som sera, olier og/eller fugtighedscremer – og suppler din hud ved at bruge den i løbet af dagen. Du kan også spraye produktet på en vatrondel og langsomt påføre det på ansigt, hals og bryst.

Okay ja, vi er med – niacinamide er fantastisk, men hvad er konklusionen? Konklusionen er, at niacinamide udfører mirakler. Der er derfor ingen grund til at vente med at tilføje niacinamide til din hudplejerutine, da den vil berige dig med utallige fordele med sine egenskaber, der rækker langt udover andre hudplejeingredienser. 

Psst.. Niacinamide Lifting Mist kommer i en perfekt rejsestørrelse, hvilket gør den perfekt at have med på farten! 

 • Skin cycling: Is it worth the hype?

  Skin cycling – fup eller fakta?

  En ny dag, en ny hudplejetrend. Sådan kan det hvert fald føles med den overvældende strøm af nye hudplejetendenser, som florerer på de forskellige sociale medier. Derfor står vi som...

  Skin cycling – fup eller fakta?

  En ny dag, en ny hudplejetrend. Sådan kan det hvert fald føles med den overvældende strøm af nye hudplejetendenser, som florerer på de forskellige sociale medier. Derfor står vi som...

  Read more
 • Your guide to smoothing body care

  Vores tips til sund sommerhud

  Med sommeren følger højere temperaturer, og med højere temperaturer følger behovet for lettere beklædning. Derfor er vores mission med dette blogpost at sikre os, at du føler dig præcis så...

  Vores tips til sund sommerhud

  Med sommeren følger højere temperaturer, og med højere temperaturer følger behovet for lettere beklædning. Derfor er vores mission med dette blogpost at sikre os, at du føler dig præcis så...

  Read more
 • Busting buzzwords: Your skincare glossary

  Din guide til hudpleje termer

  Keratolytiske, aktive og okklusive ingredienser… Hudplejens ABC kan være kompleks, og det er ikke altid nemt at gennemskue, hvad de lange flotte ord egentlig dækker over – eller hvad de kan...

  Din guide til hudpleje termer

  Keratolytiske, aktive og okklusive ingredienser… Hudplejens ABC kan være kompleks, og det er ikke altid nemt at gennemskue, hvad de lange flotte ord egentlig dækker over – eller hvad de kan...

  Read more