Hudplejefejl, du laver imellem dine produkter

Mistakes you make in between your skincare products

De fleste af os har oplevet det: Vi troede, at vi endelig havde sammensat den ideelle hudplejerutine, som kunne opfylde alle vores huds behov – hvor hvert produkt er nøje udvalgt med nærende og naturlige ingredienser, matchet perfekt til vores hudtype og dens udfordringer. Alligevel formår vores tilsyneladende perfekte rutine ikke at bekæmpe de urenheder, den tørre hud, eller de irritationer, der plager os. Så hvor går det (i virkeligheden) galt?  

Tip nummer 1: Hudpleje er mere end blot de skønne produkter, du bruger i din daglige rutine. Med andre ord: For at finde ud af, hvad der forårsager vores hudproblematikker, må vi dykke dybere ned i vores daglige vaner for at se nærmere på, hvad vi egentligt udsætter vores hud for i tiden imellem vi bruger vores produkter. Læs videre, og lad os lære af vores fejl sammen. 

 

Dit hjem er fyldt med små landsbyer af bakterier 

… Og du udsætter din hud for dem dagligt og putter endda mange af dem i direkte kontakt med dit ansigt. Ser du, mange af de ting, vi bruger hver eneste dag, såsom make-up børster, pudebetræk, vaskeklude og håndklæder (for slet ikke at nævne vores telefoner…) opsamler en masse bakterier, snavs og sebum, der kan være skadeligt for vores ud. 

Udsætter du din hud for disse bakterier igen og igen, kan de ophobe sig og forårsage de urenheder og irritationer, som ellers ikke er velkomne på vores hud. 

Det gode er, at denne fejl er forholdsvis nem at overkomme. Det starter og slutter alt sammen med hvilke vaner, vi vælger at have i vores liv. Gør det til en rutine at vaske og rense disse ting 1-2 gange om ugen. Det kan virke uoverskueligt i starten, men vi lover, at det vil gøre en stor forskel for din hud.  

Du sover ikke nok

Det kan lyde som et irriterende råd fra din mor, men det gør det ikke mindre sandt. Når vi sover, går vores krop ind i en form for genstartsproces, hvor den genoplader vores energiniveau, styrker vores immunforsvar og regenererer celler og væv. Kort sagt: Du bør starte med at opbygge et sundt søvnmønster, hvis du ønsker at opnå sunde vaner, et sundt sind og sund hud. 

En god døgnrytme vil dermed give din krop den tid, den behøver for at styrke sig og vil samtidig give dig overskuddet til at træffe de bedste valg for dig selv (og din hud) den følgende dag. 

Skin Perfector BHA

Du glemmer din krop 

Huden på din krop er stærkere og tykkere end huden på dit ansigt – men det betyder ikke, at huden på vores krop ikke også har brug for en hjælpende hånd til at holde sig sund og stærk. 

Urenheder og tør hud på kroppen, armene, halsen og mange andre steder er almindeligt, men det gør det ikke mindre frustrerende. Her er nogle få måder, vi kan hjælpe vores krop med at forebygge det: 

Hold den ren! Det er essentielt, også for din krop. Bliv ikke i svedigt træningstøj længere end højest nødvendigt, og husk at vaske din krop efter at have skyllet din balsam ud (da ingredienserne i dine hårprodukter faktisk kan forårsage urenheder på ryggen, hvis de får lov til at sidde for længe). 

PRO TIP: Hvis du kæmper med urenheder eller generelt ujævn hud på armene, kan du prøve at påføre vores Skin Perfector 2% BHA på dem – en eksfolierende og rensende behandling kan være midlet til at bekæmpe de tilbagevendende urenheder og den ujævne hud – ensartet og glødende hud venter forude! 

Hold huden næret. Urenheder er ikke sjove at have med at gøre, men det er dehydreret hud bestemt heller ikke. Hold din hud blød og glat med en mild body oil for at undgå tør og irriteret hud. Vores Nourishing Body Oil efterlader øjeblikkeligt huden silkeblød med et nærende mix af nordiske olier, multebær og blåbærfrøolie for beroligende og forfriskende effekter.