Vores eksklusive Holiday Skincare Kits

Holiday Skincare Kits

Udover at forkæle os selv med varm kakao, uldsokker og hyggelige tæpper, har vores Holiday Kits også netop meldt deres ankomst for at fuldende vores (velfortjente) selvpleje-ritualer.  

Selvom sæsonen er kendt for hygge og samvær, kan den også være præget af gavestress og proppede kalendere – hvilket gør det endnu vigtigere at holde humøret højt. Og med vores Holiday Kits har det aldrig været nemmere at skrive selvpleje på to-do listen. 

 

MERRY & BRIGHT

Tør og kedelig hud? Mød vores Merry & Bright Kit! Et hud-optimerende sæt, som er sammensat af forkælende produkter, der vil tage dine rutiner til nye højder. Vores Intense Peel Mask, Vitamin Face Oil, og Gua Sha udgør et perfekt team til at sikre det opstrammede, løftede og glødende resultat, vi drømmer om. 

merry and bright

De opstrammende og optimerende egenskaber er blot nogle af grundende til, at Intense Peel Mask igen og igen finder vej til vores kunders hylder. Denne peelende ansigtsmaske øger effektivt hudens cellefornyelse, mens den eksfolierer døde hudceller væk for at efterlade huden sund og glødende. Samtidig vil denne maske arbejde dybt i hudens lag samt på overfladen for at modvirke tidlige alderstegn. Med andre ord? Hvis du længes efter den ungdommelige og glatte overflade, så ræk ud efter Intense Peel Mask. 

Den dynamiske duo Vitamin Face Oil og Gua Sha arbejder fantastisk hvert for sig men essentielt sammen. Brug først din Vitamin Face Oil som det sidste step i din aftenrutine for at indkapsle alt næringen fra din hudpleje, og massér den derefter ind med vores Gua Sha for et ekstra-forkælende, plejende ritual til de dage, din hud fortjener et ekstra boost. 

Men den fantastiske følelse af at lade Gua Sha glide over huden er ikke den eneste grund til, at dette skincare tool har gjort sig fortjent til en plads på mange hudpleje-entusiasters hylder.  

Udover dens helende egenskaber vil din jævnligt brug af Gua Sha desuden opstramme huden, lette spændinger og fremme en sund blodcirkulation for at sikre en generelt sund overflade. 

Konklusionen? Vores Merry & Bright Kit vil tilbyde din hud adskillige forkælende fordele, som vil berige dig i din pause fra den travle hverdag. 

LET IT GLOW

Hvad hvis vi fortalte dig, at du ikke behøver lade den kolde sæson afsløre sine effekter på din hud? Vores Let It Glow Kit er her for at bekæmpe tør og træt vinterhud og sikre den glødende overflade, din hud har savnet, mens produkterne vil holde huden beskyttet mod koldt, tørt vintervejr. 

let it glow

Lad vores Deep Cleansing Scrub, Daily Hydra Cream Sensitive og Sun Drops udføre mirakler i din rutine og berige din hud med deres glød-boostende og gennemfugtende egenskaber. 

Vi elsker at bruge vores Deep Cleansing Scrub i badet mellem vores shampoo og conditioner for at sikre, at vores hud er fugtig og klar til at absorbere alt den berigelse, produktet vil tilbyde. 

Med tilsætningen af fint knust, naturligt vulkanrhyolite, opløser dette essentielle produkt effektivt døde hudceller for at tilbyde huden rensende og anti-aging effekter. Resultatet er næret og grundigt renset hud, som er klar til at tage imod alle de nærende ingredienser fra de følgende produkter.  

Vi følger altid denne behandling op med forfriskende fugt for at holde huden sund og balanceret – og vores Daily Hydra Cream Sensitive er perfekt til netop dette. 

Denne lette creme booster effektivt hudens regenerering og holder samtidig overfladen glat og silkeblød. 

Og lad os introducere dig til kirsebærret på toppen af dette glød-opbyggende kit. Vores Sun Drops er formuleret til at tilpasse sig din unikke hudtone og give den solkyssede overflade, vi har savnet siden sommer – med andre ord: En smuk, glødende overflade (men uden de orange rester!). 

Mix blot et par dråber i din dagcreme, og påfør det på din hud – jo flere dråber, jo dybere tan.  

Den perfekte gave til en, du elsker (Inklusiv dig selv) 

Om end du er en sand hudplejeentusiast eller blot har dyppet tæerne i hudplejeverdenen, vil vores Holiday Kits være den perfekte tilføjelse til enhver plejende rutine.  

Disse berigende kits er essentielle gaver til den, der fortjener en gave, der bliver ved at give – eller hvis du blot ønsker at forkæle dig selv lidt ekstra denne sæson (du fortjener det!).