Arktisk vand: Hemmeligheden bag den sunde glød?

artic water - glowing skin

Vil du lære den hemmelige ingrediens i vores hudplejeprodukter at kende? Lad os introducere dig for arktisk vand, som udvindes ansvarligt fra en naturlig kilde i det nordlige Grønland.

Dette krystalklare gletsjervand bringer både nærende og glød-forstærkende fordele til alle vores formularer, lige fra vores Daily Hydra Cream til vores Intense Hyaluronic MaskI skabelsen af vores bæredygtige og højaktive hudplejekollektion var rent, arktisk vand det naturlige valg. Denne ingrediens maksimerer nemlig ikke blot hudens fugtindhold, men er også fuldkommen fri for toksiner. Det er win-win, hvis du spørger os. For at skåne miljøet har vi desuden sørget for, at det arktiske vand hentes af lokal, grønlandsk arbejdskraft og transporteres direkte til Danmark via fragtskibe, der ellers ville have vendt retur tomme. Dette er vores tiltag til at skabe meningsfuld produktion af berigende produkter. 

I følgende blogpost gennemgår vi alle måderne, hvorpå arktisk vand kan berige dine skønhedsrutiner. 

Det rene valg

Det arktiske vands renhed tillader ingredienserne at absorberes hurtigere og arbejde mere effektivt i huden. Faktisk er indholdet af mineraler i vandet, som bruges i vores produkter, mindre end 50 TDS. Dette er et videnskabeligt mål for det opløste indhold af stoffer (som calcium og klorid), som er til stede i væskeform. World Health Organization (WHO) anbefaler hertil at drikke vand med op til 500 TDS – vores produkter indeholder altså en tiendedel af dette accepterede niveau. Det arktiske vand i vores hudplejeprodukter er dermed noget af det reneste naturlige vand, du finder på Jorden. 

Fugt-boostende 

Fugt er det ultimative mål i enhver hudplejerutine, da fugt er vejen til blød, fyldig og glansfuld hud. Derfor anbefales det både at drikke masser af vand for at opretholde sund og balanceret hud, men arktisk vand er også et af de meste udbredte ingredienser i hudplejeprodukter, da det netop har egenskaberne til at booste og pleje hudens fugtindhold indefra.  

Arktisk vand er særligt rigt på oxygen. Det tilfører derfor en intens dosis fugt til huden, som er med til at genopbygge hudens beskyttende barriere. 

Plejende, aktive ingredienser 

Arktisk vand er rigt på aktive ingredienser, som muliggør, at vandet kan levere berigende ingredienser såsom antioxidanter direkte ind i hudens lag. Samtidig spiller arktisk vand en afgørende rolle i vores produkters lækre tekstur og konsistens.