Hvorfor øjencreme (altid) er en god idé

Eye cream

Dine øjne afslører alt. Derfor er det essentielt at huske at nære det sårbare område omkring øjnene med en øjencreme. Desværre overses denne type hudpleje i mange rutiner, da mange fejlagtigt tror, at huden omkring øjnene er lige så robust som resten af vores hud – men det er på tide at tro om. 

Lad os tage dig med, når vi opremser alle grundene til, at en øjencreme (altid) er en god ide, og hvorfor netop vores Complex Eye Cream fortjener en plads i din rutine.

Vigtigheden af en øjencreme 

Er en øjencreme virkelig nødvendig, når jeg allerede bruger en fugtighedscreme? Svaret er et klart ja. En berigende fugtighedscreme fortjener under alle omstændigheder en uforstyrret plads på din hudplejehylde – men det samme gør din øjencreme, da det sårbare øjenområde kalder på ekstra opmærksomhed og behandling. 

Huden omkring vores øjne er meget tyndere og mere sensitiv end huden på resten af vores krop. Og vores øjne udfører adskillige opgaver dagligt, lige fra at blinke til at udtrykke vores følelser, hvilket i sig selv kan lede til rynkeformering, som vi bliver ældre. 

At behandle huden omkring dine øjne med en nærende øjencreme er derfor en effektiv måde at holde huden blød, fugtmættet og ungdommelig samt til at forebygge mørke rander og poser under øjnene. Ved at supplere din rutine med vores berigende Complex Eye Cream, som er beriget med forfriskende og genoplivende AGH samt nærende jojoba-frøolie, vil du opleve linje-minimerende og udglattende resultater, din hud vil takke dig for. 

Pointen? Med sin sammensætning af kølende agurk, antioxidanter og aktive ingredienser, som alle adresserer de almindelige problematikker i øjenområdet, er vores Complex Eye Cream skræddersyet til at fuldende dine plejende rutiner. 

Eye cream Woods_ Copenhagen

Hvorfor og hvordan Complex Eye Cream virker 

De berigende egenskaber ved Complex Eye Cream stammer fra produktets tre essentielle egenskaber: at opstramme, opkvikke og lysne huden. 

Men hvordan opnås disse egenskaber? Som nævnt er Complex Eye Cream beriget med naturligt alpha glucosyl hesperidin (AGH) og jojoba-olie, som øger hudens mikrocirkulation og hjælper med at bekæmpe effekter af stress, mens anti-inflammatoriske egenskaber penetrerer dybt i huden for at fugte, berolige og blødgøre. Men fordelene fortsætter, for Complex Eye Cream arbejder desuden i huden for at opstramme, beskytte og modvirke tidlige tegn på aldring. 

Forkæl din hud med de fantastiske egenskaber ved Complex Eye Cream hver morgen og aften. Påfør en lille mængde af gelcremen øverst på dit kindben, og massér forsigtigt produktet ind, til det er helt absorberet. Ikke alene vil dette give øjenområdet et sundt udseende – din make-up vil også sidde flottere i længere tid. 

Psst… Du kan med fordel også opbevare din øjencreme i køleskabet for at få din behandling til at føles ekstra forfriskende.