Tag din hårpleje til nye højder med woods_

HAIR CARE PRODUCTS

Hvis du nogensinde har kæmpet med uregerligt hår, der virker tørt, skadet eller glansløst uanset, hvad du gør, er du ikke alene. At opnå og vedligeholde sundt hår kan føles som et uendeligt puslespil med et utal af brikker; lige fra at forstå din unikke hårtype til at vælge de rette produkter at behandle den med. 

I dette blogpost udforsker vi hemmelighederne bag sundt, blødt og næret hår, når vi dykker dybt ned i formularerne, der udgør vores nylancerede hårplejekollektion. 

Gør dig klar til at revolutionere din rutine med woods_ hårplejeprodukter og til at give dit hår den opmærksomhed, det fortjener. 

Hvorfor bliver mit hår tørt og kruset?

Lad os starte fra begyndelsen. Ligesom med huden findes der ikke et one-size-fits-all svar på, hvorfor dit hår ikke opfører sig som ønsket – for dit hår er nemlig unikt, og dets opførsel kan afhænge af et væld af faktorer. Generelt bliver hår ofte tørt og skadet som følge af en kombination af miljømæssige faktorer og utilstrækkelig pleje. Dette kan for eksempel være eksponering for skrappe vejrforhold, såsom ekstrem varme eller kulde, som kan fjerne hårets naturlige, nødvendige olier og derved efterlade det tørt, slidt og kruset. 

Derudover kan visse tilsætninger til hårplejeprodukter, såsom sulfater, silikone og mikroplast, også have en negativ indvirkning på dit hår. Sulfater, som ofte findes shampooer, er aggressive rensemidler, som kan strippe håret for dets naturlige olier, hvilket kan føre til tørhed og irritation i hovedbunden.

Silikone, som anvendes i mange hårprodukter for at give glans og glathed, kan opbygge sig på håret og hovedbunden, hvilket kan forhindre fugt i at trænge ind og efterlade håret tungt og livløst.

Mikroplast, der også kan findes i et væld af hårprodukter, kan desuden tilstoppe hovedbundens porer og forstyrre den naturlige balance, hvilket potentielt kan føre til irritation og endda hårtab. Samlet set kan disse ingredienser altså bidrage til at forværre eksisterende hårproblemer eller skabe nye. Derfor er det vigtigt at berige sin rutine med skånsomme produkter, som er fri for disse skadelige stoffer.

Hyppigt brug af varmeprodukter som glattejern, krøllejern eller hårtørrer samt kemiske indgreb, som farvning og afblegning, kan yderligere svække hårets struktur og derved forværre problemet. Det er også derfor, at du kan opleve, at dit hår nemmere spalter eller knækker efter sådanne behandlinger.

Og faktisk kan hormonelle forandringer også have indflydelse på dit hårs sundhed, for eksempel under graviditet eller i overgangsalderen. Håret kan desuden afspejle dit mentale helbred, og for eksempel kan stress føre til hårtab. Med andre ord: Dit hår er lige så komplekst som resten af din krops systemer. Heldigvis behøver dine hårplejerutiner ikke at være det. 

Fordelene ved vores hårplejekollektion

Vores hårplejekollektion er udviklet i tæt samarbejde med førende skandinaviske hårspecialiset for at skabe højaktive og effektive produkter, der efterlader håret synligt forandret. Alle produkterne er veganske, beriget med økologiske og naturlige ingredienser samt fri for skrappe sulfater (SLS/SLES), mikroplast og silikone. Derudover indeholder vores shampooer 100% naturlige vaskeaktive stoffer, der skånsomt renser hår og hovedbund uden at fjerne de naturlige og nødvendige olier, og arbejder skånsomt på sensitive hovedbunde. 

Vores hårplejekollektion består af to kollektioner: Nourishing og Volumizing, som hver er udviklet til at målrette sig forskellige hårtyper og deres indbyrdes behov. 

HAIR CARE

Mød vores Nourishing Hair Care Kit: Giv nyt liv til dine lokker

Ønsker du at komme kruset og filtret hår til livs, definere din krøllestruktur og reparere skadede hårstrå med intens næring? Og vil du skabe det bedste fundament for sund hårvækst? Vores Nourishing Shampoo og Nourishing Conditioner er formuleret til at hydrere, beskytte og styrke håret fra rod til spids, hvilket efterlader en blødere fornemmelse og et mere vitalt udseende. 

Denne duo er især velegnet til tørt, tykt og krøllet hår, idet formularen dykker dybt ned i hårstrået for at nære, fremme glans og fugtgive indefra og ud.  

Vores Nourishing Shampoo er beriget med plantebaserede vaskeaktive stoffer, der skånsomt men effektivt renser hår og hovedbund uden at forstyrre den naturlige balance. Kombineret med en næringsrig blanding af plantebaserede proteiner, hyben, multebær og blåbærolier tildeler formularen intens fugt og pleje, som hjælper med at modvirke spaltede spidser og efterlader håret synligt sundere og mere modstandsdygtigt. 

For at fuldende rutinen anbefaler vi vores tilhørende Nourishing Conditioner, der samarbejder med formularen for at reparere og revitalisere hvert hårstrå. Sammensætningen af plantebaserede proteiner, sheasmør og de samme hydrerende olier fra shampooen binder fugt til håret og fremmer dets overordnede kvalitet for at efterlade dine lokker stærkere, blødere og beskyttede. Produkterne er desuden beriget med naturlige æteriske olier, herunder rose, citrus og fresia, der efterlader en frisk og naturlig aroma. 

PRO TIP: Kombiner din Nourishing rutine med vores Detangling Brush for at fremme hårvækst og opnå de bedste resultater. 

Mød vores Volumizing Hair Care Kit: For tykkere, tættere og mere glansfuldt hår

Vores Volumizing hårplejekollektion er sammensat til at tildele volumen og fylde til normalt og fint hår. Ingredienserne arbejder dybt i hårstråene for synligt at forbedre hårets tekstur, fylde og glans, mens håret styrkes og derfor efterlades mindre tilbøjeligt til at knække og spalte. 

Vores Volumizing Shampoo er sammensat af en berigende komposition af ingredienser, der sammen efterlader håret mere vitalt fra hovedbunden og til hårspidser. Ingredienskomplekset indeholder amarant-ekstrakt og rosmarinolie, som stimulerer hovedbundens blodcirkulation for at fremme sund hårvækst. Samtidig tilfører plantebaserede proteiner og makadamia-frøolie tekstur og fylde til lokkerne, som efterlades med et tættere og mere voluminøst udseende. Tilsætningen af naturligt udvundne vaskeaktiver, multebær, blåbær og hybenolie beriger desuden håret med essentielle vitaminer og antioxidanter, som nærer og beskytter håret indefra og ud. 

Vores Volumizing Conditioner er det perfekte supplement til vores Volumizing Shampoo og promoverer effektivt hårets volumen og glans. Takket være en tilsætning af sheasmør og plantebaserede proteiner arbejder produktet i håret for at reparere skadede strå og forbedre hårets tekstur. Samtidig indeholder produktet alle fordelene fra amarant-ekstrakt samt en blanding af olier, der efterlader håret beskyttet og fugtmættet. Grundet tilsætningen af æteriske olier beriger produkterne dit hår med en mild duft af rose, citrus og fresia, som tildeler en frisk og naturlig duft. 

PRO TIP: Fuldend din Volumizing rutine med Volumizing Brush for at opnå de bedste resultater. 

Kort fortalt: Når det kommer til sundt og smukt hår, kan du komme langt med den rette pleje og en kontinuerlig rutine. Hos woods_ finder du simple men effektive formularer, der er skabt med ingredienser, der udelukkende samarbejder med din hud og hår for at fremme de resultater, du ønsker. Besøg vores hjemmeside for at udforske, hvordan vores nye hårplejekollektion har transformeret vores kunders hår.