HVORFOR DU HAR BRUG FOR HYALURONSYRE

Hyaluronic Acid

I en verden hvor hudplejetrends kommer og går, kan det være svært at navigere imellem det brede udvalg af essentielle og berigende hudplejeingredienser. Men forskning viser faktisk, at hyaluronsyre ikke blot er endnu en trend – det er kommet for at blive. Denne super-ingrediens hyldes nemlig særligt for sin evne til at tildele huden et helt unikt fugtboost.  

I dette blogpost kan du læse mere om alle fordelene ved hyaluronsyre samt hvorfor du ikke må lade din hud gå glip af denne ingrediens’ skønne effekter. 

 

Klar til et fugtboost? Mød: Intense Hyaluronic Mask 

At forebygge er væsentligt nemmere end at genopbygge – og med vores Intense Hyaluronic Mask er det blevet endnu nemmere. Vores Intense Hyaluronic Mask er en effektiv gelmaske, som er sammensat af et højt indhold af aktivt hyaluronsyre, glycerin samt proteinerne kollagen og elastin – alle skønne ingredienser, som opstår naturligt i huden, men falmer med alderen. Derfor er vores Intense Hyaluronic Mask ideel til både tør og moden hud, da den er skabt med formålet om at behandle tørhed og samtidig styrke hudens naturlige balance.

Når du påfører masken, vil hyaluronsyren arbejde som en svamp, der beskytter huden ved at tilføre nærende fugt. Med sine fantastiske evner til at minimere fine linjer og give huden et nærende boost vil masken efterlade huden sund og forfrisket. Fra tør, olieret og kombineret hud til hud plaget af urenheder eller tidlige aldringstegn – fugt er altid nøglen, og alle hudtyper vil nyde godt af denne kur! 

HVORFOR BRUGE HYALURONSYRE? 

Hyaluronsyre er et carbohydratmolekyle – en substans, som er en del af hudens egen, foryngende matrix og som har unikke evner til at binde og bevare vandmolekyler i huden. Som vi bliver ældre, falder vores fugtproduktion i huden og hudens naturlige forsvar mod udefrakommende trusler bliver svagere. Med sine genopfyldende egenskaber fungerer hyaluronsyre som et forbindende væv i huden, der supplerer alle hudens lag med essentiel fugt. Hvordan er dette muligt, spørger du måske? Det er alt sammen takket være ingrediensens tykke konsistens og indhold af polyssakkarider – en type glukose, som er afgørende for hudens naturlige evne til at bevare og tilføre fugt. Sammen med kollagen og elastinfibre former hyaluronsyre også hudens struktur og stimulerer hudens naturlige fugtsystem. I takt med at hudens naturlige indhold af hyaluronsyre falmer med alderen, kan huden miste sin fugt, stramhed og smidighed, hvilket ofte forårsager tidlige tegn på aldring. 

Fordelene ved at bruge produkter med hyaluronsyre er derfor at: 

1. Hyaluronsyre bevarer og genopbygger… 

Ved at indkapsle fugt inde i huden. Alle hudtyper kan opleve tørhed – og uanset om din hud tenderer til at være tør, olieret eller kombineret, kan hyaluronsyre modvirke disse reaktioner ved at give dig en hjælpende hånd. 

Hyaluronsyre er også kendt som en humectant – en substans, som har evnen til at trække fugt fra sine omgivelser. Efter at have beriget epidermis (hudens yderste lag) med fugt, penetrerer humectanterne dermis (hudens andet lag), hvor de binder vandmolekyler til cellerne. En proces, der sørger for at huden fugtes i dybden. Med andre ord supplerer humectanterne huden med langvarige, fugtende effekter – fra hudens andet lag til det yderste lag – hvilket holder stratum corneum (hudens yderste lag) gennemfugtet og silkeblødt. Sig farvel til tør hud og hils på sund, blød og forfrisket hud. 

Derudover har førende hudlæger afsløret, at hyaluronsyre kan holde på op til 1000 gange sin egen vægt i vandmolekyler. Og som alt andet har huden behov for vand. Forestil dig din hud som en svamp, som øjeblikkeligt absorberer vand, når den ”vandes”. Som tiden går, kan huden desværre ikke fortsætte med at ”vande” sig selv og afhænger derfor i stedet af eksterne ressourcer, som kan holde den fugtet. Det er her, vores Intense Hyaluronic Mask kommer ind i billedet. Med sit høje indhold af hyaluronsyre og glycerin arbejder og performer denne maske dybt i hudens lag for at holde huden forfrisket, ungdommelig, blød og glat.

Intense Hyaluronic Mask

@katrinekjaer                                          @therese_malmgren                                      @lea_rosenboom  
 

2. Hyaluronsyre beskytter og nærer… 

Ved at beskytte din huds naturlige balance. Vores huds primære funktion er at beskytte vores krop mod skadelige toksiner, som vi er i daglig kontakt med. Hyaluronsyre forstærker derfor hudens naturlige barriere, så den er stand til at holde på fugten. Med tiden styrker dette også hudens evne til at beskytte sig selv og holder samtidig huden sund og glansfuld. 

Udover at beskytte huden tildeler hyaluronic acid også hudens yderste lag en stærk og naturlig udstråling samt en optimal balance. Den ekstra fugt, hyaluronsyre supplerer huden med, efterlader huden beroliget og fyldig – uden at forstyrre hudens naturlige olieproduktion – og reducerer samtidig synligheden af fine linjer.

3. Hyaluronsyre forfrisker og fornyer huden… 

Ved at styrke og opstramme hudens bindende v. Huden har et fint, beskyttende lag på overfladen. Dette lags primære opgave er at beskytte hudens indre lag. Som tiden går, nedbrydes elastin i huden, hvilket efterlader huden løsere og mere sårbar. SH (Sodium hyaluron) + HS (Hyaluronsyre) + havtorn er lig med de ultimative hudplejende agenter. De vil ikke erstatte elastinen i din hud 100% men vil hjælpe din hud med at bevare sin stramhed længere tid, mens de genopfylder hudens celler med fugt og opstrammer ansigtskonturer. Derfor fremmer hyaluronsyre, i samspil med andre ingredienser, hudens egen genoprettende og helende egenskaber.

De fleste hudtyper kan drage fordele af de fugtboostende egenskaber ved hyaluronsyre – og derfor kan du finde det i næsten alle hudplejeprodukter! Men særligt tør, modnende og dehydreret hud vil opleve en transformation efter at have brugt denne super-ingrediens.

Shop produkter med hyaluronsyre: 

 • SPF dos & don'ts: How to protect your skin

  Få mest ud af din spf

  Sommeren er for alvor ved at hale ind på os, og som solens stråler bliver stærkere, bliver det kun vigtigere at beskytte huden mod deres potentielle skade. Solcreme er et...

  Få mest ud af din spf

  Sommeren er for alvor ved at hale ind på os, og som solens stråler bliver stærkere, bliver det kun vigtigere at beskytte huden mod deres potentielle skade. Solcreme er et...

  Read more
 • Are you inhaling toxic skincare?

  Indånder du toksiner fra din hudpleje?

  Ny viden om potentielle sundhedsrisici har ført til en kontrovers omkring den ellers populære ingrediens mineralsk olie (også kendt som vaseline).

  Indånder du toksiner fra din hudpleje?

  Ny viden om potentielle sundhedsrisici har ført til en kontrovers omkring den ellers populære ingrediens mineralsk olie (også kendt som vaseline).

  Read more
 • Skin cycling: Is it worth the hype?

  Skin cycling – fup eller fakta?

  En ny dag, en ny hudplejetrend. Sådan kan det hvert fald føles med den overvældende strøm af nye hudplejetendenser, som florerer på de forskellige sociale medier. Derfor står vi som...

  Skin cycling – fup eller fakta?

  En ny dag, en ny hudplejetrend. Sådan kan det hvert fald føles med den overvældende strøm af nye hudplejetendenser, som florerer på de forskellige sociale medier. Derfor står vi som...

  Read more