Hvordan vitaminer kan berige din hudplejerutine

Vitamin-enriched skincare

Et nyt år har meldt sin ankomst, og hos woods_ er vi derfor begyndt at udforske, hvordan vi kan skabe værdifulde vaner i det nye år, som kan optimere vores huds sundhed indefra og ud. I dag zoomer vi ind på vitaminrig hudpleje, og hvordan forskellige vitaminer kan tage dine hudplejeprodukter til nye højder.

HVORFOR BRUGE VITAMINRIG HUDPLEJE? 

Vigtigheden af vitaminrig kost har været anerkendt længe nu, da vi ved, at vitaminer indeholder sundhedsoptimerende kvaliteter, blandt andet fordi de hjælper med at stabilisere vores forbrænding og vækst. Derfor er det essentielt for os at få nok vitaminer i vores kost for at sikre, at vores kroppe fungerer efter bedste evne. 

Det samme gælder faktisk for topisk påføring af vitaminer, hvilket er grunden til, at vitaminrig hudpleje efterhånden har fundet vej til manges hudplejehylder. Tænk nærende og optimerende egenskaber – direkte overført til din hud. Vitaminer indeholder nemlig ikke blot berigende egenskaber, men de behandler også forskellige hudproblematikker, hvilket giver dem en vigtig rolle i at opnå dine drømme om smuk hud. 

Og det er ingen hemmelighed hvilke vitaminer, vi især elsker – faktisk har vi længere nede fremhævet nogle af de mest fordelagtige hudplejevitaminer, der findes derude… 

VITAMIN A

Forskning viser, at denne topiske retinoid kan have både opstrammende effekter samt forebygge urenheder grundet dens evne til at fremme hudens cellefornyelse samt kollagen- og elastinproduktion. Herved minimerer vitamin A synligheden samt formeringen af fine linjer, ar og rynker og adresserer samtidig urenheder ved at eksfoliere tilstoppede porer. Win-win! Du kan tilbyde din hud alle fordelene ved dette skønne vitamin med vores nye Vitamin A Treatment Cream

VITAMIN B

Selvom vitamin B faktisk er en gruppe af vitaminer, er vitamin B3, eller niacinamide, som det også kaldes, et af de oftest anvendte vitaminer i hudplejeprodukter. Niacinamide arbejder som en multifunktionel ingrediens, som adresserer adskillige hudproblematikker ved at dulme irritationer, minimere porer, fremme en ensartet hudtone, styrke hudens elasticitet samt barrierefunktion og endeligt reducere hyperpigmentering og rynker. Lyder det for godt til at være sandt? Prøv alle de fantastiske funktioner ved vitamin B3 med vores Niacinamide Lifting Mist!

Niacinamide Lifting Mist

VITAMIN C

En nærende antioxidant, der er særligt anerkendt for sine evner til at stimulere hudens kollagenproduktion samt forbedre hudens elasticitet for derved at sikre en ensartet, smidig og glat overflade. En anden grund til at elske denne ingrediens består i dens evne til at minimere inflammationer og rødme, mens den lysner, udglatter og reparerer skadet hud for at fremme en ensartet hudtone. Alt dette, og samtidig beskytter vitamin C din hud mod frie radikaler for at forebygge tidlige alderstegn og irregulære pletter i huden – behøver vi sige mere? 

Vitamin C har fået stor opmærksomhed på det sidste og har også fundet vej til vores rutiner med vores Skin Perfector SeboClear og Skin Perfector 2% BHA – to stærke produkter, som både er beriget med de optimerende egenskaber ved vitamin C mixet med adskillige andre forkælende fordele. 

VITAMIN E

Du må endelig ikke lade din hud gå glip af dette vitamin – særligt hvis du kæmper med sensitiv eller tør hud. Vitamin E besidder nemlig reparerende og genoprettende egenskaber, hvilket betyder, at det har evnerne til effektivt at styrke hudens naturlige barriere for at forebygge tidlige alderstegn samt beskytte huden mod frie radikaler og solskader. Med sine antioxidante og anti-inflammatoriske egenskaber er denne ingrediens et essentielt middel til at behandle opblussen og irriteret hud for at efterlade huden med en ensartet hudtone. 

Heldigvis er disse berigende fordele altid indenfor rækkevidde med vores Vitamin E Serum.

Vitamin E Serum

'VITAMIN F'

Vitamin F findes oftest i fugtighedscremer og sera og hjælper med at fremme sunde cellefunktioner og samtidig styrke hudens barriere. Derudover arbejder denne ingrediens i huden for at minimere inflammationer og hjælper samtidig med at bekæmpe urenheder. 

Giv vitamin F og alle dets fordele plads i dine rutiner med vores Daily Hydra Cream for at opnå en glødende og silkeblød overflade. Indkapsl derefter al næringen med voresVitamin Face Oil for et udglattende, fugtberiget finish. Med andre ord: To produkter, der er som skabt for hinanden. 

Fun fact: Dette ’vitamin’ er faktisk ikke et vitamin, men en fedtsyre – derfor f’et. Vi har valgt at inkludere det alligevel, da det indeholder berigende egenskaber, som hjælper med at beskytte huden og holde den sund.  

HVORDAN HUDPLEJE TOOLS KAN FORBEDRE DINE VITAMINRIGE RUTINER 

Med hudpleje tools kan du tage din vitaminrige rutine til det næste niveau og samtidig nyde de opstrammende og tonende egenskaber ved den forkælende behandling, de vil tilbyde din hud. Udførslen er simpel: Alt du skal gøre er at påføre produktet og massere det forsigtigt ind i huden med dit tool. 

Vores Gua Sha og Contouring Facial Roller er begge de perfekte kandidater til at fuldende dine selvplejedage. Disse tools konturerer effektivt huden og fremmer samtidig en sund væskedistribution for at efterlade huden med en glattere og sundere overflade. Alt sammen mens du arbejder de skønne egenskaber ved dine vitaminrige produkter dybt ind i din hud og giver dem de bedste forudsætninger for at udføre deres magi.

 • Are you inhaling toxic skincare?

  Indånder du toksiner fra din hudpleje?

  Ny viden om potentielle sundhedsrisici har ført til en kontrovers omkring den ellers populære ingrediens mineralsk olie (også kendt som vaseline).

  Indånder du toksiner fra din hudpleje?

  Ny viden om potentielle sundhedsrisici har ført til en kontrovers omkring den ellers populære ingrediens mineralsk olie (også kendt som vaseline).

  Read more
 • Skin cycling: Is it worth the hype?

  Skin cycling – fup eller fakta?

  En ny dag, en ny hudplejetrend. Sådan kan det hvert fald føles med den overvældende strøm af nye hudplejetendenser, som florerer på de forskellige sociale medier. Derfor står vi som...

  Skin cycling – fup eller fakta?

  En ny dag, en ny hudplejetrend. Sådan kan det hvert fald føles med den overvældende strøm af nye hudplejetendenser, som florerer på de forskellige sociale medier. Derfor står vi som...

  Read more
 • Your guide to smoothing body care

  Vores tips til sund sommerhud

  Med sommeren følger højere temperaturer, og med højere temperaturer følger behovet for lettere beklædning. Derfor er vores mission med dette blogpost at sikre os, at du føler dig præcis så...

  Vores tips til sund sommerhud

  Med sommeren følger højere temperaturer, og med højere temperaturer følger behovet for lettere beklædning. Derfor er vores mission med dette blogpost at sikre os, at du føler dig præcis så...

  Read more