Hvorfor du skal bruge hudpleje tools

HOW SKIN TOOLS CAN ELEVATE YOUR ROUTINE

Populariteten omkring hudpleje tools er stadig stigende – og med god grund. Disse værktøjer virker fungerer nemlig ikke alene som et afslappende ritual, men kan også hjælpe med at forbedre vores huds overordnede sundhed og udseende. Men trods deres stadig stigende popularitet, hersker der stadig mange spørgsmål omkring skin tools: Hvad er forskellen på de forskellige værktøjer? Hvordan bruger man dem? Hvilke fordele kan de overhovedet tilbyde huden?

Hos woods_ tror vi på, at viden er den første del af enhver god hudplejerutine. Derfor er vores plan i dette blogpost at lære dig endnu mere om de skønne hudpleje tools – og gennemgå alle grundende til, at du ikke må lade din hud gå glip af dem. Dagens fokus: Vores Sculpting Face Gua Sha og Contouring Facial Roller.

 Deres ensartede fordele

Gua sha

Det er en ældgammel anerkendt praksis, som stammer fra Kina. Men på trods af deres lange levealder har gua sha formået at bevare sin plads på skønhedstronen – og vi forstår hvorfor. 

Med evner til at hjælpe med at fremme sund blodcirkulation og lymfedrænage, som kan minimere hævelser og efterlade huden synligt sundere kan man godt forstå, at dette værktøj har fået plads på mange hudplejeentusiasters hylder. Gua Sha er også kendt for sine evner til at lindre muskelspændinger, da det milde massage hjælper med at afslappe musklerne og derved minimerer ubehag og stramhed (i adskillige områder af kroppen, herunder ben og arme). Massagens beroligende natur virker samtidig for mange yderst afstressende og efterlader dem derfor med et afslappet sind.

Facial roller

I virkeligheden er fordelene ved en gua sha og facial roller meget ens. Din facial roller kan nemlig også hjælpe med at forbedre hudens blodcirkulation for derved at efterlade en mere glødende overflade. Samtidig stimulerer dette værktøj lymfedrænage for at reducere hævelser, mens den afslappende massage virker beroligende for både din hud og dit sind.

Som gua sha bliver facial rollers derfor også ofte brugt i holistiske hudplejerutiner takket være disse alsidige, berigende egenskaber. Derudover er en facial roller skabt med små kanter på rullerne, som griber om huden og skaber et opstrømmende vakuum, når du forsigtigt trækker den langs huden. Det føles intet mindre end fantastisk!

Åh, og fik vi nævnt at både din gua sha og facial roller kan hjælpe dine produkter med at absorberes bedre i huden? Med andre ord: Hvis du kombinerer dit værktøj med et fugtgivende produkt, som et serum, ansigtsolie eller dagcreme, vil de glidende bevægelser og den skånsomme massage hjælpe med at arbejde ingredienserne godt ind i huden.

Forskellen på dem

Kort sagt er der ikke ét produkt som er bedre end det andet – begge tilbyder huden skønne (og ensartede) fordele. Dog er der stadig små forskelle ved produkterne i forbindelse med deres design, teknik og de effekter, de tilbyder huden, som adskiller dem fra hinanden. Så lad os se på, hvad der adskiller disse skønne tools fra hinanden.

Design og materiale

Gua sha sten er flade, glatte og typisk skabt af naturlige materialer (som woods_’ Sculpting Face Gua Sha, som er lavet af naturligt citrine krystal, som er forbundet med lys og glæde samt kendt for sine evner til at hjælpe med at genoplade både vores sind og krop). Disse har også en flad side og har flere sider i forskellige former for at kunne tilpasses forskellige områder af kroppen og ansigtet.

Facial rollers, derimod, er oftest cylinderformede og har en rulle-mekanisme (typisk to ”rollers”), som er koblet fast til et håndtag. Det er derfor et spørgsmål om præference, herunder hvordan du foretrækker at bruge dit værktøj for at opnå maksimal effekt.

Teknik

Når du bruger en gua sha, glider du dit tool over huden med et ”fladt” værktøj. Dit hudpleje tool glider her skånsomt mod huden for at tone og opstramme specifikke områder. En praksis, som kræver et konsistent pres i faste, men kontrollerede, træk.

Mange foretrækker at bruge en ansigtsolie, som vores Vitamin Face Oil sammen med deres tool for at lade værktøjet glide lettere over huden og samtidig få mest muligt ud af produktets berigende formular.

Psst… Du kan altid finde en detaljeret vejledning til, hvordan du bruger vores specifikke produkter på vores hjemmeside. Hvis du stadig er i tvivl, kan du altid sende os dit spørgsmål.

Fordele

Lad os opsummere: Gua sha primært populære grundet deres evne til at lindre muskelspændinger, forbedre hudens blodcirkulation, fremme lymfedrænage og hjælpe med at udrense huden for toksiner. De kan bruges til både at opkvikke huden, men også til at massere kroppen.

Facial Rollers bruges primært til at stimulere blodcirkulationen og lymfedrænage, reducere hævelser og berolige både os og vores hud. Samtidig kan de styrke hudens absorbering af produkter og tildele en afkølende effekt – især når de opbevares i køleskabet. 

Konklusionen? Gua sha og facial rollers er to ensartede produkter, men deres forskellige teknikker og designs kan hjælpe os med at adskille dem fra hinanden. Mens begge tools kan tildele huden adskillige fordele og styrke vores overordnede sundhed, afhænger vores valg imellem dem af vores individuelle præferencer og mål for vores hud. Nogen vil måske endda bruge begge tools i deres rutiner for at få glæde af samtlige fordele.

 • Are you inhaling toxic skincare?

  Indånder du toksiner fra din hudpleje?

  Ny viden om potentielle sundhedsrisici har ført til en kontrovers omkring den ellers populære ingrediens mineralsk olie (også kendt som vaseline).

  Indånder du toksiner fra din hudpleje?

  Ny viden om potentielle sundhedsrisici har ført til en kontrovers omkring den ellers populære ingrediens mineralsk olie (også kendt som vaseline).

  Read more
 • Skin cycling: Is it worth the hype?

  Skin cycling – fup eller fakta?

  En ny dag, en ny hudplejetrend. Sådan kan det hvert fald føles med den overvældende strøm af nye hudplejetendenser, som florerer på de forskellige sociale medier. Derfor står vi som...

  Skin cycling – fup eller fakta?

  En ny dag, en ny hudplejetrend. Sådan kan det hvert fald føles med den overvældende strøm af nye hudplejetendenser, som florerer på de forskellige sociale medier. Derfor står vi som...

  Read more
 • Your guide to smoothing body care

  Vores tips til sund sommerhud

  Med sommeren følger højere temperaturer, og med højere temperaturer følger behovet for lettere beklædning. Derfor er vores mission med dette blogpost at sikre os, at du føler dig præcis så...

  Vores tips til sund sommerhud

  Med sommeren følger højere temperaturer, og med højere temperaturer følger behovet for lettere beklædning. Derfor er vores mission med dette blogpost at sikre os, at du føler dig præcis så...

  Read more