0

Ingen produkter i kurven

Wishlist

Your Wishlist is currently empty.

Return To Shop

Choose language
Help
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
0
Danish - German - English
Choose language
[:en]help[:]

It seems you are new to us.

Welcome to woods Copenhagen

To create an account, please enter your details below

Welcome

Please insert a valid email adress

Words of woods

Skandinavisk skønhed: Less is more

Skandinavisk design er kendetegnet ved enkelthed og minimalisme. Tøjet er behageligt og chic; huden er ren og frisk. Vores tilgang til skønhed er holistisk, og vi stræber efter at finde balancen i alle vigtige aspekter af sundhed inklusiv kost, motion og effektiv hudpleje. For os gælder, at ‘less is more’ – og vi mener, at en naturlig og sund glød er smukkere end noget andet. Derfor er vi kompromisløse, når det kommer til et produkts kvalitet og performance. Ingredienserne skal være rene, naturlige og økologiske – og så skal de have høj effekt.

Naturlige ingredienser fra Norden

Dybblå fjorde, sneklædte bjerge, frodige skove og vilde bær. I den kolde nordiske natur findes frisk og krystalklart vand fra uspolerede kilder og vilde planter og bær fyldt med de mest effektive aktiver. Med de højeste kvalitetsstandarder og klare målsætninger på både bæredygtighed og performance er vores ingredienser udvalgt for deres potens, effektivitet og naturlige, nordiske oprindelse. Procentsatserne på de mest virksomme aktiver er sat langt over gældende minimumskrav for størst mulig effekt.

Arktisk uspoleret vand

woods_copenhagen produkter indeholder vand fra en arktisk kilde nord for polarcirklen. Vandet er uberørt og har et unikt oxygenindhold, ligesom dets mineralindhold er så lavt, at aktive ingredienser absorberes effektivt ind i huden. Tapning fra kilden sker nænsomt, så naturen ikke beskadiges, og vandet transporteres til Danmark med tomfragt på skibe, som ellers skulle være sejlet uden last.