0

Ingen produkter i kurven

Wishlist

Your Wishlist is currently empty.

Return To Shop

Choose language
Help
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
0
Danish - German - English
Choose language
[:en]help[:]

It seems you are new to us.

Welcome to woods Copenhagen

To create an account, please enter your details below

Welcome

Please insert a valid email adress

Om Os

Fra iskolde fjorde og dybe skove til summende metropoler og mennesker på farten. woods_ copenhagen er rå natur og rene ingredienser fra det høje nord, der møder travlt storbyliv verden over – skabt med det formål at pleje, beskytte og styrke huden.

Vores historie

woods_ copenhagen er resultatet af 4 års intenst research-arbejde og dialog med nogle af Skandinaviens dygtigste eksperter på området. I 2016 var datteren til Martin Lyne og Jannick Lindberg, indehavere af et af verdens mest indflydelsesrige modelbureauer, Le Management, plaget af atopisk eksem. Det kickstartede en lang og frustrerende rejse ind i en søgen efter det, der kunne dulme og afhjælpe datterens hud efter de mange medicinbehandlinger. Rejsen stoppede dog ikke ved de produkter, der endelig lindrede datterens hudlidelse. Som ejere af Le Management, der dagligt sender internationale topmodeller kloden rundt, kender Martin og Jannick til udfordringerne ved lange arbejdsdage, søvnmangel og dehydrerende fly-aircondition. Udfordringer der kan have store konsekvenser, når man som model lever af sit udseende og er nødt til at præstere sund og smuk hud hver eneste dag.

Resultatet blev i 2017 etableringen af woods_ copenhagen; et kompromisløst hudplejemærke, der anvender innovative sammensætninger af ingredienser hentet i den nordiske natur. Alle produkter er både effektive, økologiske, naturlige og nøje udvalgte i samarbejde med skandinaviske eksperter.